Jobbsafari är en del avschibsted logo

Engagerad Trafikserviceman rekryteras till ATA i Växjö

ATA Hill & Smith AB · Växjö

·

Ansök senast 18 juni (30 dagar kvar)

Om tjänsten

Rollen som trafikserviceman innebär att du arbetar både inne på vår depå i Växjö men också ute på fältet där vi hjälper våra kunder att etablera trafikavstängningar i enlighet med trafikanordningsplaner. När projekten är klara är det trafikservicemannens uppgift att hämta hem avstängningsmaterialet och avsyna och åtgärda skadat material samt rapportera returen till kund. Även följande arbetsuppgifter förekommer:
  • TMA-körning vid trafikavstängningar
  • Plocka och montera ihop material enligt serviceorders
  • Kontrollera och justera uthyrt trafikavstängningsmaterial vid entreprenadarbeten
  • Leverera sålt/uthyrt material till kund
  • Sörja för ordning och reda på och renlighet av arbetsmaterial, arbetsplatsen och arbetsfordon
Arbetstiden är vanligen 7-16 men i tjänsten ingår ibland även helgarbete eller arbete på obekväm arbetstid. Arbetet kommer att vara omväxlande och ingen dag kommer att vara den andra lik. I dagsläget har vi fyra medarbetare som utgår från depå i Växjö och vi ser det som en självklarhet att vi ställer upp och hjälper våra kollegor för att få den dagliga ruljangsen att fungera. Bra teamwork är nyckeln till framgång!

Din profil
Vi söker dig som letar nya utmaningar i karriären och trivs med att utföra dina arbetsuppgifter självständigt. Meriterande för tjänsten är om du har tidigare erfarenhet från depåarbete, service eller vägentreprenader. Som person ser vi gärna att du är lösningsorienterad, flexibel och är OK med att arbetsdagen ibland kan komma att se annorlunda ut än vad du tänkte dig. Du tycker att det är roligt med mycket kundkontakt och har inga problem med att bjuda på dig själv. Krav för tjänsten är att du har B- & C-körkort och talar och skriver svenska.

Vi lever i ett mångkulturellt samhälle som vi också vill avspegla i vår personalsammansättning. Därför ser vi gärna kvinnliga sökande samt sökande med utländsk bakgrund.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ATA Hill & Smith AB

Placering

Växjö

Kontaktperson

Nathalie Norell

010-440 71 45