Jobbsafari är en del avschibsted logo

Engagerad Teknisk utbildare och Teknisk support

Wemo Automation AB · Värnamo · Ansök senast 12 dec. (3 dagar kvar)

Heltid

Vi söker nu en Teknisk utbildare och Teknisk support till vår trevliga kund WEMO Automation.
Vill du vara med och bidra i en fortsatt satsning i en framgångsrik koncern? 
Har du service och automation i ditt DNA?
Har du precis som vi, ett tekniskt intresse och kreativt sinne?

Då är det dig vi söker!

En Teknisk utbildare hos Wemo är företagets ansikte utåt i mötet med kunder. En viktig ambassadör för företaget. Wemo har produkter som i huvudsak är servodrivna hanteringsrobotar och hela automationsceller för hantering och montering med robotar.
Som utbildare har du förmågan att lära ut teknik och dess användningsområden. Fokus ligger på programmering av våra automationssystem men även styrsystem och mekanik.

Du är viktig för företagets starka kundrelationer i samband med utbildningar på plats hos kund eller i våra egna lokaler. Ett professionellt och kundfokuserat förhållningssätt med känsla för service och förståelse för kundens behov är framgångsreceptet

Som teknisk utbildare kommer du att vara en del av vårt Aftersales och Service team och hjälpa våra egna tekniker, återförsäljare och kunder med teknisk support.

Vem är du?

Du bör ha roboterfarenhet och en god kunskap om automation. Du kan kommunicera på svenska och engelska. Erfarenheter från PLC programmering är meriterande.
Du vill utmanas med möjligheten att ta ett helhetsansvar för utbildning och vidareutveckling av vårt utbildningskoncept. Du bör kunna bryta ner frågeställningar och på ett pedagogiskt sätt beskriva och förklara.

I tjänsten ingår resor, du reser främst i Sverige, du har också möjligheten att resa utomlands tillsammans med våra internationella partners.
Känns det spännande? Är detta din nästa utmaning? Tveka inte att söka!

Uppdraget är en direktrekrytering till WEMO Automation
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Värnamo
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Ansök senast 12 december

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Wemo Automation AB

Placering

Värnamo