Jobbsafari är en del avschibsted logo

Engagerad och positiv skifttekniker till pelletsproduktion - sommarjobb

Engagerad och positiv skifttekniker till pelletsproduktion - sommarjobb

Lillesjö · Uddevalla · Ansök senast 28 feb.

Heltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Uddevalla Energi söker engagerad och positiv skifttekniker till pelletsproduktion - sommarjobb. Uppdraget innebär fokus på pelletsproduktion samt att sköta utleveranser av pellets.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Produktions- och driftansvar för pelletsanläggningen
  • Köra truck och hjullastare
  • Dokumentering
  • Städning och rengöring i och utanför anläggningen så att god ordning och arbetsmiljö upprätthålls
  • Dagliga provtagningar
  • Dagligt kvalitetssäkringsarbete

Vi söker dig som har gymnasial utbildning med teknisk inriktning vilket är ett grundkrav, eftergymnasial utbildning med driftteknikerinriktning är önskvärt. Tidigare arbetslivserfarenhet inom kraftvärme, process eller tillverkningsindustrin är meriterande. B-körkort krävs, körkort för truck och hjullastare är meriterande. Goda datakunskaper. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Som person är du stresstålig, har lätt för att samarbeta och att jobba i lag men även till stor del självständigt. Du är positiv till att jobba i en värderingsstyrd verksamhet där professionell, engagerad och resurssmart är ledord. För dig är det en självklarhet att komma till jobbet med engagemang och framåtanda.

Tillträdesdag: 1 juni eller enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att ske löpande.

Upplysningar: Mer information om företaget finner du på www.uddevallaenergi.se. Har du några frågor är du välkommen att kontakta driftchef Fredrik Svanström, 0522-58 09 11. Facklig representant, Vision, Daniel Essén 0522-58 09 31.

Sista ansökningsdag: Välkommen att skicka in din ansökan senast 2020-02-28. Vid frågor kontakta Ellinor Forsberg, HR-chef

0522-58 07 26.

Uddevalla Energi är uddevallabornas egna energibolag. En väl sammanhållen koncern med verksamhet inom produktion och distribution av el, elhandel, fjärrvärme, energilösningar, fjärrkyla, pellets, entreprenadverksamhet, stadsnätsverksamhet, avfallsbehandling samt renhållning. Uddevalla Energi omsätter cirka 600 miljoner kronor och har 165 anställda. Verksamheten inleddes 1857 med gasverksrörelse för belysningsändamål. Uddevalla Energi AB ägs av Uddevalla kommun.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lillesjö

Placering

Uddevalla

Kontaktperson

Uddevalla Energi AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons