Jobbsafari är en del avschibsted logo

Engagerad och effektiv HR-chef till THAGE I SKÅNE AB

Engagerad och effektiv HR-chef till THAGE I SKÅNE AB

Thage · Lund · Ansök senast 26 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

THAGE I SKÅNE AB ingår i den familjedrivna THAGE-koncernen. Här jobbar vi som tycker om korta beslutsvägar, gärna tar eget ansvar och alltid gör det lilla extra för både våra kunder och varandra. Vi är idag omkring 400 medarbetare inom koncernen och har en omsättning på ca. 1,2 miljarder. Vår koncern består av byggverksamhet med egen entreprenad-, byggservice-, håltagning- och snickeriavdelning, samt plåtslageri, smide och fastighetsförvaltning. Hos oss på THAGE är du som medarbetare i fokus och det är viktigt för oss att du får växa och utvecklas i din roll. Vi är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001 (Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö) men framför allt har vi bestämt oss för att vara den bästa byggaren på vår marknad. THAGE bygger södra Sverige med engagemang, enkelhet och effektivitet. Läs gärna mer om oss på www.thage.com

Ta möjligheten och axla ansvaret som HR -chef inom THAGE-koncernen!

När vår nuvarande HR-chef tar sig an en ny, intern roll hos oss finns det en unik möjlighet att driva och utveckla HR-funktionen och HR-teamet ytterligare inom THAGE och koncernen.

THAGE i Skåne AB erbjuder dig en tjänst i ett familjärt byggföretag med goda utvecklingsmöjligheter, där du kommer att få arbeta med engagerande, erfarna och kompetenta medarbetare.

Din nya utmaning

Som HR-chef hos oss kommer din övergripande målbild vara att ansvara för att säkra en effektiv HR-funktion. Du kommer arbeta i linje med vår vision om att THAGE ska vara den bästa byggaren på vår marknad, där man möts av engagemang, enkla beslutsvägar och effektivitet. Du kommer även att arbeta i linje med att THAGE ska vara en attraktiv arbetsgivare med en god förankring i våra värderingar och vår THAGE-anda. I rollen som HR-chef leder du HR-gruppen om totalt fyra medarbetare inom HR, miljö, kvalitet, arbetsmiljö och Kommunikation. Rollen innefattar budgetansvar, en viktig plats i ledningsgruppen och du rapporterar direkt till VD i THAGE. Dina övergripande arbetsuppgifter kommer innebära att driva, utveckla, säkra och följa upp våra HR-processer. Exempelvis förväntas du som HR-chef bidra proaktivt och strategiskt i ledningsgruppens gemensamma arbete gällande vårt medarbetarerbjudande, kulturfrågor samt lednings-och medarbetarutveckling. Ditt engagemang i frågor som dessa kommer innebära aktiva insatser utifrån både strategiskt och operativt arbete. Vidare är rollen konsultativt inriktad både gentemot HR-teamet, ledare och medarbetare i vår kärnverksamhet som består av byggproduktion ute i projekten.

Övriga exempel på projektrelaterade ansvarsområden

  • Arbetsmiljöfrågor och kvalitetsarbete
  • Fortsätta arbetet med digitalisering av HR-processer för ökad effektivitet, legal säkerhet samt medarbetarupplevelse.
  • Säkerställande av arbetsrättslig efterlevnad avseende exempelvis policys, rutiner och processer.

Vem letar vi efter?

För att lyckas och trivas i denna roll tror vi att du är trygg och engagerad inom HR-området. Du har en gedigen och mångårig relevant erfarenhet av ledande roller som dessutom präglats av ett rådgivande och proaktivt agerande. Som HR är du van att bidra i strategiskt ledningsgruppsarbete men trivs även i den operativa vardagen nära både ledare och medarbetare där tempo och flexibilitet är givna förutsättningar. För denna tjänst ser vi att du har tidigare erfarenheter av organisationer som omfattar både tjänstemän och yrkesarbetare, gärna ifrån byggbranschen. Dessutom känner du dig väl förtrogen med kollektivavtal, i synnerhet Byggnads (Svenska Byggnadsarbetareförbundet), Unionen, Sveriges Ingenjörer och Ledarna.

Dessutom tror vi att du uppfyller följande önskemål:

  • Relevant utbildningsbakgrund; Högskoleutbildning inom PA-programmet, och /eller ekonomi, kommunikation eller motsvarande utbildning inom Human Resources.
  • Bred erfarenhet inom det arbetsrättsliga området gällande både yrkesarbetare och tjänstemän.
  • Brett intresse och erfarenhet av arbetsmiljö- och kvalitetsledningsfrågor.
  • Goda kunskaper i Office-program och HR-system, gärna med fokus på implementering av digitala processer och rutiner.

Personliga egenskaper

Vi söker en ambitiös lagspelare med hög förmåga att ta egna initiativ. Du är strukturerad och organiserad med stor förmåga att kommunicera, bidra och leverera service och kompetens i komplexa situationer. Du är pålitlig, har en hög integritet och är fokuserad på att bidra med ett process- och problemorienterat tankesätt. Då vår kultur präglas av ledorden engagemang, effektivitet och enkla beslutsvägar samt ett starkt kundfokus, är ett pragmatiskt och flexibelt förhållningssätt andra viktiga framgångsfaktorer. Du bör tilltalas av att agera i händelsernas centrum – för dig är det naturligt att vara synlig och tillgänglig ute i vår organisation och i vår händelserika byggproduktion. Som person har du har en utpräglad förmåga att bygga och underhålla förtroende och relationer i alla led. Slutligen sätter vi stort värde på din positiva inställning, din energinivå och självständighet utifrån ett tryggt och värderingsstyrt ledarskap.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Placering: Lund, Kristianstad eller Sjöbo

Denna tjänst kräver B-körkort.

Vi vill gärna förmedla innebörden av THAGE-andan ”Vi hjälps åt, Vi tar hand om varandra, Alla är viktiga”. Lär känna oss lite mer genom att titta på filmerna nedan om vår historia och koncern;

Vår historia fram till idag

https://www.youtube.com/watch?v=E_9mx5fe5_A&t=10s


Vår koncernfilm

https://www.youtube.com/watch?v=jzrhxu3PJD0&t=66s

Ansökan:

Välkommen med din ansökan senast den 26 mars. Du söker tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret nedan. Om du har några frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Linda Billstrand, tfn.: 0732-00 57 56 eller mail: linda.billstrand@roirekrytering.se

Tänk på att urvalet sker löpande, så ansök gärna så snart som möjligt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Thage

Placering

Lund

Kontaktperson

Roi Rekrytering Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons