Jobbsafari är en del avschibsted logo

Engagerad och affärsdriven IT-tekniker

Engagerad och affärsdriven IT-tekniker

Daggens IT Service AB · Karlsborg · Ansök senast 15 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Gillar du att arbeta med IT och teknik? Är du intresserad av nätverk? Drivs du av att arbeta med varierande arbetsuppgifter och eget ansvar? Då är detta något för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som IT-tekniker ansvarar du för olika ärenden som bland annat support, felsökning kring både hård- och mjukvara, installation av IT-utrustning ofta ute på fältet hos kund med praktiska uppgifter eller på distans med hjälp av fjärrverktyg.


Din profil

För att lyckas i rollen som IT-tekniker, supporttekniker eller helpdesktekniker hos våra kunder har du först och främst ett mycket stort och genuint teknik- och IT-intresse. Du har någon form av erfarenhet inom IT och/eller service och tycker om att hjälpa andra till en fungerande IT-infrastruktur. Du har goda kunskaper inom Nätverk, Moln och Windows server som t.ex. Microsoft 365, Microsoft Azure, Active Directory, Group Policy, VLAN, Wi-Fi och Telecom med mera.


Du har genom utbildning eller erfarenhet av installationer inom el, tele eller teknik. Konfigurationer och felsökning, gärna både på klient- och servernivå. Du är en noggrann person och hanterar svenska flytande i både tal och skrift. Samtal kan förekomma där du behöver ge service även på engelska och vi ser således gärna att du hanterar även detta. B-körkort är ett krav.

Du är öppen, prestigelös, har ett coachande ledarskap och jobbar kontinuerligt mot att förbättra verksamheten och företagets resultat. Vidare är du kundmedveten med god social kompetens och har lätt att bygga kontaktnät (såväl internt som externt). Du har ett glatt humör och bidrar till ett positivt arbetsklimat. Vidare har du lätt för att kunna se helheten och växla mellan olika perspektiv. Du har förmågan att prioritera och snabbt fatta beslut för att hantera plötsligt uppkomna arbetsuppgifter. Du är beredd att vidareutbilda dig inom befattningens kompetensområde. Du har även ett högt säkerhetsmedvetande. Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper.

Om Daggens IT Service

Daggens IT service AB startades i början av 2012. Vårt huvudsakliga verksamhetsområde är Skaraborg med lokaler i Mölltorp, Karlsborgs kommun.

Vi vänder oss främst mot mindre och medelstora företag. Vår affärsidé är att vara en totalleverantör, att erbjuda våra kunder kompletta IT-lösningar samt att vara en kompetent affärspartner som kan hjälpa och stödja våra kunder i deras fortlöpande IT-utveckling.

Målsättning är att vara IT-avdelningen för företag utan IT-personal och att vara en partner som underlättar företagets dagliga arbete genom smarta IT-lösningar till konkurrenskraftiga priser med stort engagemang.

Företaget är idag ett enmansföretag och är i behov av att anställa en IT-tekniker då företaget växer.

Om anställningen

Individuell lönesättning

Lönetyp: Fast månads- eller timlön

Anställningsvillkor: 100%. Provanställning med tillträde enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2020-12-15

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Daggens IT Service AB

Placering

Karlsborg

Kontaktperson

Daggens IT Service AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons