Jobbsafari är en del avschibsted logo

Engagerad IT-medarbetare

Kesko AB · Stockholm · Ansök senast 17 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Kesko Sverige är just nu inne i ett väldigt intressant skede, både för företaget och varumärket. Som helägt dotterbolag till internationella handelskoncernen Kesko – med verksamhet i Norden, Baltikum och Ryssland – har vi alla möjligheter att bli nummer ett för hemmafixare och proffs inom bygg och renovering.

I Sverige växer vi via både förvärv och nya egna butiker. Vår verksamhet i butiker och e-handel ställer stora krav på en välfungerande och operativ IT. Kesko Sveriges IT-avdelning består av 15 medarbetare och vi ansvarar för IT-stödet till vår verksamhet i Sverige, i samverkan med koncernens IT i Finland.


Nu söker vi på Kesko Sverige en passionerad och engagerad IT-medarbetare med stor energi och som gillar att ta ansvar för att driva en arbetsuppgift i mål i samarbete med andra. Du kommer att rapportera direkt till IT-chefen för Kesko Sverige.

Arbetsuppgifter

Din huvuduppgift blir att driva EDI-arbetet i samverkan med verksamheten och IT-personal hos våra kunder och leverantörer. Du kommer också stödja användare i vårt affärssystem (SAP). Till din hjälp har du erfarna kollegor, våra IT-leverantörer och koncernens experter i Finland. Vid större EDI-implementationer är fungerar du som projektledare, med ansvar för helheten.

Vi hoppas att du vill växa med oss genom att bygga din kunskap och ta en allt större roll i vår IT-verksamhet.

Kvalifikationer

Du har god kunskap och förståelse för IT, gärna genom högre utbildning, och vi tror att du har minst ett par års erfarenhet av liknande arbete. Har du erfarenhet av handelsverksamhet, affärssystem och EDI är det meriterade, men inte ett krav. Det viktiga är att du har tillräcklig grundförståelse för IT, så att du snabbt kan lära dig våra IT-lösningar.

Ditt arbete kommer att ske i nära samverkan med verksamheten, så ett stort intresse för vår verksamhet och våra processer är avgörande. Vi tror att en förutsättning för

att lyckas i denna roll är du en utåtriktad person som gillar att samverka med och hjälpa kollegor i verksamheten. Dina kunskaper i svenska och engelska är utmärkta i både tal och skrift.

Varför Kesko Sverige

Hos Kesko fokuserar vi på människan – oavsett om det handlar om kunder, medarbetare eller partners. Bygg och renovering handlar om förtroende – och med kunskap, rätt sortiment och bra service möter vi kunderna på deras villkor för att ta deras projekt framåt. Vi värdesätter därför det personliga engagemanget hos våra medarbetare extra mycket, då vi är övertygade om att det är just det som är nyckeln till goda och hållbara relationer och affärer.

Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal där man blir del av en snabbväxande och framgångsrik organisation som kombinerar internationell storlek med lokal förankring.

Kesko tillämpar bakgrundskontroller som urvalskriterie och vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Bifoga ditt CV och personligt brev i din ansökan. Har du frågor om tjänsten kontakta IT-chef, Daniel Riccius, se kontaktuppgifter nedan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kesko AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Kesko AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons