Jobbsafari är en del avschibsted logo

Engagerad Föreståndare/Verksamhetschef till Caremore Torpa

Engagerad Föreståndare/Verksamhetschef till Caremore Torpa

Caremore Torpa · Kungsbacka · Ansök senast 31 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Caremore startades med målet att bli en av de ledande vård- och behandlingsverksamheterna i Sverige. Verksamheterna är inriktad på vård- och behandling för barn och ungdomar med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och/ eller psykosocial- eller psykiatrisk problematik.

Vår styrka är att vi alltid sätter individen i fokus och utformar verksamheten utifrån varje individs unika behov och förutsättningar.

Då Torpas biträdande föreståndare skall gå på mammaledighet och vår föreståndare på sikt planerar att gå i pension söker vi nu en tjänst som börjar som biträdande för att på sikt ta över som föreståndare/verksamhetschef för Caremore Torpa. I tjänsten ingår även att leda Caremore Varla.

Arbetsbeskrivning

Som föreståndare/verksamhetschef söker vi dig som har några års erfarenhet som ledare, är trygg både i din yrkesroll såväl som person. Du skall tillsammans med din personalgrupp bygga upp en trygg och lugn behandlingsmiljö med fokus en NPF-vänlig miljö med tydlighet och förutsägbarhet.

Du skall ha lätt för att samarbeta i en liten, sammansvetsad personalgrupp och vara flexibel i ditt yrkesutövande. Engagemang för vår målgrupp och ett intresse för samhällsfrågor ur ett socialt perspektiv är en självklarhet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Vi söker dig som är driven, engagerad och som vill ha arbetsgivar-, budget och verksamhetsansvar. Du tycker om att arbeta både strategiskt och hands-on och triggas av målinriktat arbete. Som en del i Caremores ledningsgrupp arbetar du med att driva och utveckla metodarbetet. Du är också Caremores ansikte utåt och hanterar externa kontakter som IVO, BUP, skola m fl. Personen vi letar har ett gediget engagemang för vår målgrupp och personal.


Vem är du?

För att lyckas i rollen måste du vara positiv, orädd och strukturerad. Du ser möjligheter och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Som person är du kommunikativ och har lätt att uttrycka dig i tal och skrift. Rollen kräver ett entreprenöriellt arbetssätt och att du stimuleras av att utveckla verksamheten. Du har gedigen arbetsledarerfarenhet och kunskap om och erfarenhet av att arbeta med vård och behandling.

Den vi letar har en adekvat högskoleexamen som godkänns av IVO, B-körkort samt godkänd vandelskontroll från Polisens misstanke- och belastningsregister.


Om tjänsten

6 månaders provanställning tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Godkänd vandelsprövning från Polisens misstanke- och belastningsregister samt körkort B är ett krav. Du skall kunna stå på IVOs tillstånd.

Intervjuer kommer att ske löpande.


Svar endast via mail till: marie.bjorkman@caremore.se OBS! Märk ansökan med ”VC Caremore Torpa”


Sista ansökningsdag 31/12 2020


Kontaktperson: Marie Björkman; marie.bjorkman@caremore.se


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Caremore Torpa

Placering

Kungsbacka

Kontaktperson

Caremore Vård och Behandling AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons