Jobbsafari är en del avschibsted logo

Engagaerad Produktionsplanerare

voith · Hudiksvall · Ansök senast 31 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Har du intresse av logistik, planering och att vara spindeln i nätet?
Då kan rollen som produktionsplanerare vara din nästa utmaning!
Som produktionsplanerare erbjuds du en omväxlande och koordinerande roll, där du i nära samarbete men leverantörer, produktions- och marknadsavdelningen hjälper till att säkerställa och att hitta den bästa produktionsplanen och lagernivån.

Du kommer i ditt arbete att: * Produktionsplanera och stämma av planeringen löpande
  • Ta fram uppdatering av produktionsprognoser
  • Ta fram och utveckla uppföljningar och statistik
  • Stötta produktionen med att planera och åskådliggöra volymerna.
  • Skapa dagliga och veckovisa körplaner
  • Styra och optimera lager
  • Vara kontaktperson mot produktion, marknad, konstruktion och distribution
  • Sköta externa inköp från underleverantörer
  • Delta i utvecklingsprojekt
Din profil

Vi söker dig som har några års arbetserfarenhet inom produktion och planering och som trivs i den rollen. Vi tror att du som söker tjänsten är van att ta initiativ och att tänka strategiskt. Du är även duktig på att hitta förbättringsmöjligheter för att förbättra och effektivisera arbetsprocesser. Du trivs bra med att samarbeta och kommunicera med andra och det är naturligt för dig att prioritera, planera och lösa dagliga problem. Vi ser gärna att du är positiv, engagerad och flexibel som person. Struktur och ansvarstagande är två viktiga ledord i denna roll.

Du har minst en avslutad gymnasieutbildning och tidigare arbetserfarenhet från administrativt arbete. Du behöver ha erfarenhet av att arbeta i ett produktionsnära affärssystem samt vana att arbeta i Excel och du skriver och talar svenska och engelska obehindrat.

Meriterande är om du har en teknisk högskoleutbildning som ingenjör, ekonom eller motsvarande erfarenhet inom logistik och planering. Fördelaktigt är också om du har vana av planerings och prognosarbete, lagerstyrning, LEAN och/eller utbildning/erfarenhet inom projektledning eller affärssystemet Dynamics NAV.

Voith samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB. Frågor hänvisas till ansvarig rekryteringskonsult Karin Fällman ten Berg på 073-3512798 eller karin.fallman@clwork.se
I och med semestertider så har vi längre ansökningstid i denna process. Sök tjänsten senast 31 juli via www.clockworkpersonal.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

voith

Placering

Hudiksvall

Kontaktperson

Karin Fällman Ten Berg

073-351 27 98

Dela jobbannonsen

Anmäl annons