Jobbsafari är en del avschibsted logo

Energikonsult till Ömangruppen i Malmö

Energikonsult till Ömangruppen i Malmö

Ömangruppen · Malmö · Ansök senast 9 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Ömangruppen drivs av ett starkt miljöengagemang och vi vet att små åtgärder kan ha stor effekt för att spara energi. Med större krav från myndigheter och ökat intresse för energifrågor hos våra kunder utökar vi nu vår verksamhet i Malmö med ytterligare en energikonsult.

Arbetsbeskrivning: I rollen som energikonsult hos Ömangruppen kommer du att arbeta med energifrågor hos våra befintliga och nya kunder. Resultatet av ditt arbete ska leda till sänkta energi- och driftkostnader för våra kunder och samtidigt bidra till att nå klimatmålet på 1,5 graders uppvärmning.

Dina arbetsuppgifter kan bestå av följande beroende på dina kunskaper:
  • energikartläggningar
  • energideklarationer
  • energieffektivisera kunders verksamheter
  • kontinuerlig energiövervakning av verksamheter och fastigheter
  • driftövervakning av verksamheter och fastigheter
  • räkna på energibesparande åtgärder och ta fram åtgärdsförslag
  • arbeta som ett stöd till övriga organisationen
I rollen som energikonsult ingår det även att ständigt arbeta med att etablera och underhålla relationer med såväl nya som befintliga kunder. Du är affärsorienterad, initiativrik och observant för att finna nya möjligheter till merförsäljning och ökad kundnöjdhet. Som energikonsult ansvarar du för att självständigt driva projekt och ha kundkontakter. Planering av eget arbete och återrapportering.

Du kommer att ingå i vårt konsultteam och samarbeta med övriga energikonsulter och övriga medarbetare. Du rapporterar till verksamhetschef som är placerad i Malmö.

Arbetets omfattning: Heltid. Arbetstider vardagar. Start enligt överenskommelse.

Vi kan erbjuda dig: Ett spännande, stimulerande och utmanande jobb i en grupp av engagerade och drivna medarbetare. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på både interna och externa utbildningar för våra medarbetare. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Som anställd hos oss kan du räkna med tryggheter som kollektivavtal, utvecklingsmöjligheter, friskvård och företagshälsovård.

Kompetenskrav: Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom energi/miljö och har ett stort intresse för ämnet. Vi tror att du har erfarenheter inom energi från praktik, uppsatsarbete eller motsvarande. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter som energikonsult men det är inte ett krav. Det är även meriterande om du är certifierad energiexpert eller energikartläggare men det är inte heller ett krav.

Att du har en god datorvana och trivs med att arbeta både administrativt och praktiskt ser vi som en självklarhet för att du skall trivas i rollen.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Personliga egenskaper: För att lyckas i rollen som energikonsult tror vi att du en strukturerad och noggrann person som trivs i en roll med många kontakter och högt krav på servicetänk. För tjänsten är det viktigt att du kan ta egna initiativ och kan arbeta med frihet under ansvar. Du trivs i kontakt med både kunder och kollegor och har en mycket god samarbetsförmåga. För att trivas hos oss så är du också prestigelös, framåt och en social person med ett stort intresse för energifrågor.

Ansökan
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta servicechef Freddie Nilsson på telefonnummer 040-6170410. Sista ansökningsdag 2022-10-09

Vill du veta mer om hur det är att jobba på Ömangruppen?
Se våra korta intervjuer där olika medarbetare berättar om hur deras arbetsdagar ser ut och varför de trivs på jobbet.

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ömangruppen

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons