Jobbsafari är en del avschibsted logo

Energiingenjör

Riksbyggen · Örebro · Ansök senast 30 apr.

Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!
Riksbyggen söker Energiingenjör till marknadsområde Örebro.

Marknadsområde Örebro har idag en kundbas bestående av bostadsrättsföreningar och kommersiella kunder. Vi levererar kompletta förvaltningstjänster och har en stark tillväxt på en gynnsam marknad. Riksbyggen tar nu ytterligare kliv framåt i hållbarhetsarbetet och utvecklar vår energiverksamhet för att på bästa sätt kunna tillgodose våra kunders energieffektiviseringsbehov. Fastighetsförvaltningen i Örebro söker nu en engagerad energiingenjör som vill utveckla vår energiaffär tillsammans med kollegor inom alla delar i förvaltningen för att hitta de bästa tekniska och ekonomiska lösningarna för kund.

Vad ska du göra?
Som energiingenjör ansvarar du för projektledning inom drift- och/eller energiområdet. Du är drivande i säljarbete av energiprojekt till befintliga och nya kunder. I arbetet ingår bland annat att du upprättar förfrågningsunderlag, upphandlingar och kvalitetsuppföljning. Du är även ansvarig för utveckling av nya lösningar och arbetssätt avseende energitjänster samt bedriver omvärldsbevakning inom området. Kunskap om IT-uppkoppling av fastighetens installationer, OVK-behörighet och certifierad energiexpert är meriterande.

Följande arbetsuppgifter förekommer i tjänsten:
  • energiförvaltningsavtal
  • energiprojekt
  • energideklarationer
  • energistatistik - kvalitetssäkra, följa upp och sälja in energibesparande åtgärder baserat på inhämtad mätdata
  • IMD-affären
  • energirådgivning internt vid projektering av planerat underhåll och nyproduktion
Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad energiingenjör med erfarenhet av/kunskap om projektledning. Du har stor problemlösningsförmåga och vill jobba på ett affärsmässigt sätt. Du gillar att arbeta mot mål och att hitta nya sätt att utveckla dig själv och verksamheten. Du har förmågan att uttrycka dig väl i tal och skrift och kan förmedla tekniska problem samt lösningar inom och utanför organisationen. Stor vikt kommer att läggas på social kompetens då mycket av arbetet medför kontakter med kunder och medarbetare.

Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift.

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Örebro men arbeta på även andra orter inom marknadsområde kan förekomma. Önskat tillträde för tjänsten är i augusti 2021.

B-körkort är ett krav för denna tjänst.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss senast den 2021-04-30. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor kontakta arbetsledare Malin Rilde, Malin.Rilde@riksbyggen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden - utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Riksbyggen

Placering

Örebro

Dela jobbannonsen

Anmäl annons