Jobbsafari är en del avschibsted logo

Energiexpert till SVEFAB

Svealands fastighetsteknik AB · Österåker

·

Ansök senast 30 juni (13 dagar kvar)

Om tjänsten

Svealands fastighetsteknik AB, SVEFAB, är din kompletta partner inom fastighetsförvaltning. Verksamma inom hela Mälardalen, med huvudkontor i Österåker, så erbjuder SVEFAB tjänster inom fastighetsskötsel, ekonomisk förvaltning, och driftteknik till kommuner, privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.
Företaget omsätter över 100 miljoner kronor per år och består av över 60 medarbetare som tillsammans arbetar för att ge kunderna bästa möjliga service.

B3 Personal AB är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i hela landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig, vill vi hjälpa dig att ta nästa steg!

Tillsammans med SVEFAB söker vi nu en energiexpert som kan förstärka SVEFABs team med sin kompetens.

Som energiexpert hos SVEFAB så kommer du ha en stöttande funktion mot dina kollegor i frågor gällande energi och teknik. I rollen som energiexpert kommer du bland annat ha en viktig roll i att tillsammans med kundansvarig ta fram de bästa tekniska och ekonomiska lösningarna åt våra kunder, arbeta med energiuppföljning av fastigheter samt ta fram förslag på energieffektiva lösningar. Du kommer även vara en viktig del i SVEFABs arbete med upphandlingsunderlag och det ständigt pågående kvalitetsarbetet.

Vem är du?

Vi tror att du är en person med en högskole- eller universitetsutbildning inom energi-, fastighet-, drift eller VVS. Tidigare erfarenhet inom fastighetsdrift och projektledning är starkt meriterande.

Framförallt så ser vi att du har en öppen och inkluderande arbetsmetodik. Dels då du kommer att vara en stöttepelare för dina kollegor men även då vi gärna ser att du fungerar som en kontaktyta direkt mot våra kunder.

Då vi alla arbetar tillsammans så får du gärna komma med förslag på hur vi kan förbättra vår verksamhet och vi uppmanar alla att engagera sig och hitta nya bra vägar att ge våra kunder bättre service.

Körkort är ett krav då du kommer att behöva kunna röra dig mellan fastigheterna.

Du erbjuds

En fast tjänst med potential för utveckling. Vi arbetar med varandra och för varandra och ser gärna att alla medarbetare engagerar sig.

Utöver detta så erbjuds du en konkurrenskraftig lön, friskvårdspaket och tjänstebil.

Ansökan

Är du redo att ta nästa steg? Vill du vara del av ett företag som värnar om sin personal? Sök redan idag! Denna rekrytering sker i samarbete med B3P, alla ansökningar hänvisas därför till B3P. Vi arbetar med ett löpande urval, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor är du välkommen att maila axel@b3p.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail eller telefon.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Svealands fastighetsteknik AB

Placering

Österåker