Jobbsafari är en del avschibsted logo

Empleo söker personal till Elitfönster

Empleo Vetlanda AB · Vetlanda · Ansök senast 15 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker personal till Elitfönster!

Är du redo att ta dig an nya utmaningar som industriarbetare? Vi ser att du som söker trivs med fysiskt arbete och är en arbetsvillig person med stor arbetsglädje och positiv inställning.  

Din profil

Du som söker denna utmaning har troligen någon form av praktisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom industri eller lager. Du är positiv och praktiskt lagd med hög arbetsmoral och du kan arbeta självständigt men även i grupp där du är en mycket god lagspelare. I utbyte erbjuder vi på Empleo dig ett industriarbete med varierande och stimulerande arbetsuppgifter där du arbetar i nära kontakt med trevliga och kompetenta medarbetare och ledare. Det kan förekomma skiftarbete och därför ser vi att du som söker har körkort och tillgång till bil. Innehav av truckkort är meriterande men inget krav.

Är det dig vi söker? Tveka inte att ansöka redan idag!

Du ansöker direkt på www.empleo.se

Du är välkommen med din ansökan och förhoppningsvis kan vi träffas på ett proaktivt möte där vi kan diskutera framtida jobbmöjligheter. Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan!

Uppstart: Höst 2021
Ort/Placering: Vetlanda
Omfattning: Heltid, skiftgång kan förekomma
Lön: Enligt aktuellt kollektivavtal

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Empleo Vetlanda AB

Placering

Vetlanda

Kontaktperson

Empleo Vetlanda AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons