Jobbsafari är en del avschibsted logo

Embedded Software Developer

New Professional Minds · Göteborg · Ansök senast 27 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Söker du ett arbete där innovation, samarbete och tekniska utmaningar är en del av din vardag? Då har du kommit rätt. Du kommer att tillsammans med ditt team utveckla kundanpassade lösningar för att uppnå digitalisering, effektivisering och produktivitet med funktionalitet och användbarhet i fokus. Martinsson Elektronik växer och satsar nu på dig som vill förstärka embedded-teamet.

Om företaget

Sedan 1970 har Martinsson Elektronik hjälpt sina kunder att utveckla, installera och skräddarsy anpassade tekniska lösningar. Martinsson Elektronik har ett huvudsortiment av snygga och användarvänliga displayer, användargränssnitt och integrerade system med trådlösa moduler som enkelt nås exempelvis via en smartphone.

Kontoret ligger i trevliga lokaler i Billdal och består av cirka 15 anställda.

Arbetsbeskrivning

Som Embedded Software Developer på Martinsson Elektronik arbetar du huvudsakligen med kravställning, systemkonstruktion och programmering i C++ av GUI, styrsystem och moln-anslutningar. Du arbetar i ett team om sju personer; fyra mjukvaruutvecklare och tre hårdvaruutvecklare samt konstruktörer. Teamet arbetar i en Linux-miljö.

I det dagliga arbetar du med FreeRTOS, QT för inbyggda system, IOT/Connectivity, och CI/CD.

Vem är du?

Vi söker en mjukvaruutvecklare som vill arbeta med hela spannet inom produktutveckling ur ett mjukvaruperspektiv.

Du har en kandidat-och/eller masters inom Datateknik, Mjukvaruutveckling, Mekatronik eller annan likvärdig utbildning. Du älskar att programmera, och intresserar dig för hela produktutvecklingskedjan. Du har företrädesvis ett stort intresse för och god kunskap inom inbyggda system. Det är ett stort plus om du har ett intresse för hårdvarunära utveckling.

Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Kunskap inom C++ är önskvärt, men kan du C#, Java, JS eller Python är det också fördelaktigt. Har du dessutom kunskap av att använda QT i inbyggda system är det meriterande.

Har du sysslat med egna hobbyprojekt inom embedded-utveckling och har kännedom inom Arduino och Raspberry Pi är även det ett stort plus.

Personliga egenskaper

För att lyckas och trivas på Martinsson har du ett genuint intresse för programmering. Du har även ett intresse och nyfikenhet för alla aspekter inom produktutveckling och vill förstå hela produkten. Vidare har du en god kommunikations- och samarbetsförmåga, har god social kompetens och trivs i att arbeta i team. Du vågar ta för dig och komma med idéer för att driva utvecklingen framåt. 

Vilka är New Minds?

New Minds är det personliga rekryteringsföretaget som jobbar med att matcha kandidaters intressen med våra kunders behov. När vi gör våra matchningar utgår vi alltid ifrån dig som kandidat, vad du brinner för och dina preferenser inför en framtida anställning.

Trots att du skickar in en ansökan till en specifik tjänst kommer vi att ha hela vårt nätverk av företag i åtanke när vi intervjuar dig. Om dina erfarenheter och önskemål inte skulle passa perfekt för denna tjänst har vi dig i åtanke även för andra företag som vi tror skulle passa dig bättre.

Hur går det till?

Om du och företaget väljer att tacka ja till en anställning blir du först anställd via New Minds under en inledande period där du ska få samma ersättning som om du vore anställd direkt hos företaget.

Efter den inledande perioden övergår din anställning i en fast anställning hos företaget som du har matchats mot.

Vi jobbar alltid långsiktigt, vi vill hjälpa dig att hitta din framtida arbetsgivare!

Start:                                             Omgående/efter överenskommelse

Omfattning:                                Heltid

Anställningsform:                     Anställning via New Minds i 7 månader som övergår i en fastanställning på Martinsson Elektronik

Var:                                                Billdal, Göteborg

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

New Professional Minds

Placering

Göteborg

Kontaktperson

New Professional Minds AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons