Elprojektör till växande företag

HGRec AB · Stockholm

·

Ansök senast 27 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vår kund växer och söker fler fantastiska kollegor! Har du erfarenhet av arbete med bygg- och relationshandlingar och elscheman? Har du arbetat med teknisk dokumentation? Är nu noggrann och gillar tekniska miljöer? Om ja - sök nu!

Om företaget:

Vår kund är ett konsultföretag som jobbar med komplexa informations- och dokumentationstjänster inom många olika branscher och har gjort det sedan starten 2007. Teamet består av talangfulla tekniska skribenter, dokumentsamordnare och säljare som brinner för teknik, dokumentation och språk.

Företagets syfte är att förbättra sina kunders konkurrenskraft genom att beskriva vad de säljer och hur de fungerar internt som företag. Det omfattar allt från produkter och tjänster till IT-system och internt styrande dokumentation. Det handlar också om att skapa en effektiv informationshantering och dokumentsamordning.

Om rollen:

Man jobbar med projekteringen och dokumentationen ute hos kundens kund, vilket t ex kan vara i Stockholm och ibland i Enköping.

Vi söker en noggrann och strukturerad Elprojektör som är duktig på CAD och med generell teknikkunskap inom svagström, data, och/eller tele. Som elprojektör jobbar du med projektering och dokumentation ute hos kundens kund, vilket kan vara i Stockholm och ibland i Enköping. Du kommer därmed vara uthyrd som konsult och resor förekommer i tjänsten.

Om dig:

Som person har du teknisk förståelse och trivs i tekniska miljöer samt gillar att skapa ordning och reda. Vidare har du lätt för att samarbeta med andra och tar ansvar för dina egna leveranser. Vi ser gärna att du är lyhörd, nyfiken och har ett intresse för kundens behov. För att trivas i rollen ser vi att du är noggrann och strukturerad samt utåtriktad och kommunikativ. För denna tjänst måste du vara svensk medborgare och det kommer att göras en säkerhetsprövning. Du bör ha en mycket god svenska i tal och skrift.

Vi söker dig som har:

  • Relevant högskole- eller universitetsutbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av arbete med bygg- och relationshandlingar och elscheman
  • Har erfarenhet av arbete med dokumentation av säkerhetsanläggningar (inbrottslarm, passagesystem och kameraövervakning)
  • Har god vana av AutoCad och Ms Office
  • Har erfarenhet av teknisk dokumentation eller dokumentsamordning


Känner du igen dig i beskrivningen? Maila din ansökan redan idag och senast 31 okt med cv till frida.mansson@happygroup.se. Vi rekryterar löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

HGRec AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

HGRec AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Elprojektör i din ansökan