Jobbsafari är en del avschibsted logo

Elmontörer sökes

OnePartnerGroup Örebro · Örebro · Ansök senast 31 juli

Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Din profil

Du som söker har en el-utbildning (lägst gymnasienivå) eller liknande i grunden samt några års erfarenhet av montering. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Som person är du noggrann och strukturerad. Kvalité är viktigt för dig och du trivs med att arbeta efter mål och tidsramar. Det är även viktigt att du kan läsa och förstå elscheman.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med byggnation av el-komponenter efter ritningar och elscheman. Detta innebär kabeldragning, montering, koppling av komponenter och liknande. Till viss del kommer du även utföra olika tester och provning av komponenterna innan de går vidare för leverans.

Kvalifikationer:

El-utbildning (lägst gymnasienivå)

Truckkort A 1-4 och B 1-4 , B-körkort.

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dagtid

Ansökan

Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.

Genom att söka denna tjänsten ger du ditt samtycke till oss att begära in utdrag ur belastningsregister samt genomföra en liten kreditupplysning.

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

OnePartnerGroup Örebro

Placering

Örebro

Dela jobbannonsen

Anmäl annons