Erfaren el-montör sökes till Siemens

Siemens · Finspång

·

Ansök senast 24 jan. (3 dagar kvar)

Har du utbildning inom el- och automation/installation, trivs du med att jobba i team och vill du lära dig mer om gasturbiner? Nu har du chansen att bli en av våra nya elmontörer på Siemens slutmontage och göra det möjligt för dem att leverera turbiner till sina kunder runt om i världen.

Dina arbetsuppgifter

Som elmontör har du ett dagligt samarbete och kommunikation med andra montörer och du kommer ingå i ett team med en närvarande chef samt en ledarmontör. Huvudsakliga arbetsuppgifter är elmontage och installation av styr- och kraftkablage på gasturbiner, vilket genomförs parallellt med mekaniskt montage. Det ingår även support till projekt för tekniktransfer till andra produktionsenheter, vilket delvis kan innefatta ett samarbete med internationella kontakter. I rollen som elmontör ingår det även att arbeta med ständiga förbättringar för att effektivisera produktionen.

Som ny på avdelningen kommer du introduceras till dina arbetsuppgifter och få den stöttning du behöver av både chef och dina nya kollegor.

Din profil

Vi söker dig som har utbildning inom el- och automation/installation. I rollen som elmontör ser vi att du har ett sinne för kvalitet, arbetar metodiskt, hanterar och löser problem samt har en förmåga att driva frågor som inte har en omedelbar lösning. Personliga egenskaper vi lägger stor vikt vid är noggrannhet, struktur och att kunna ta egna initiativ. Som person ser vi även att du är ansvarsfull och prestigelös med en positiv inställning
För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna ser vi att du;
  • Har relevant utbildning inom el- och automation/installation
  • Har verkstadsvana och det är meriterande om du har erfarenhet av liknande tjänster
  • Det är meriterande om du har traverskort, mobila arbetsplattformar och/eller heta arbeten
  • Det krävs att du har goda kunskaper i svenska då tjänsten innefattar viss dokumentation och administration samt förståelse gällande säkerhetsföreskrifter
Ansökningsförfarande

Du är välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev på skill.se så snart som möjligt. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Johanna Lindquist, johanna.lindquist@skill.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Siemens

Placering

Finspång