Elmontör till Halmstad

Boxflow · Halmstad · Ansök senast 29 nov. (129 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Nu söker vi efter en skicklig elmontör till vår kund i Halmstad.

Om Tjänsten

Som elmontör kommer du att arbeta med att montera el- och mekaniska komponenter till färdig produkt. Man jobbar på olika stationer så jobbet är även varierande.Är du en flink person med högsta kvalitet i fokus, då kanske detta jobb är som klippt och skuret för dig!

Profil & bakgrund

  Vi ser att du är en noggrann, engagerad och arbetsvillig person, vidare är det bra att du är samarbetsvillig och självgående. Du har tidigare jobbat med liknande arbetsuppgifter samt har kunskap av ritningsläsning. det är meriterande om du har utbildning inom el.

  Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående eller så snart som möjligt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

  Urval sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

  Om Boxflow

  Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda.

  Om arbetsgivaren

  Arbetsgivare

  Boxflow

  Placering

  Halmstad

  Kontaktperson

  Boxflow Staffing Syd AB

  Dela jobbannonsen

  Anmäl annons