Jobbsafari är en del avschibsted logo

Elmontör sökes till energifyllt Kalmar Energi

Elmontör sökes till energifyllt Kalmar Energi

Kalmar Energi Elnät AB · Kalmar · Ansök senast 31 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om tjänsten

Distribution på Kalmar Energi ansvarar för att el- fiber- värme- och kylanäten i Kalmar utvecklas, drivs och underhålls effektivt. Som en del i affärsområdet Distribution svarar Teknisk Service för nybyggnation och underhåll av våra egna eldistributionsanläggningar, samt utbyggnad av vårt stadsnät. Vi utför även arbeten åt Kalmar Kommun såsom skötsel av gatubelysningsanläggningar. På Teknisk Service arbetar elmontörer och beredare och vi är totalt 13 personer.

Som Elmontör hos oss ingår du i ett härligt, serviceinriktat och mycket kompetent team. Tillsammans med dina kollegor planerar, fördelar ni och utför olika arbeten. Ibland i team och ibland självständigt. Ni arbetar alltid serviceinriktat med ett mycket högt säkerhetstänk och hög noggrannhet. Hos oss kommer du att kunna styra och påverka mycket av din dag och arbete utifrån arbetsorder och projekt.

Arbetsuppgifterna är varierande såsom kopplingsarbete, felsökning, reparation/underhåll av elnätets olika delar, nybyggnad av elnät, byte av elmätare samt vägbelysning. På sikt kommer du att ingå i den schemalagda beredskapstjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig med avslutad gymnasieutbildning med inriktning mot el och/eller elkraft. Med elutbildning i bagaget kan vi utveckla dig till en riktigt bra elmontör! Har du en YH utbildning inom arbetsområdet är detta meriterande.

Som person är du ansvarstagande och flexibel. Vi värdesätter att du är van vid direktkontakt med kund, har god kommunikationsförmåga och en lösningsorienterad inställning. Du har förmågan att prioritera och att arbeta med flera uppdrag parallellt. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt men också i team med andra montörer, beredare, projektledare och maskinister. Du trivas med ett fritt arbete där huvuddelen av arbetstiden är förlagd utomhus. Du behärskar svenska i tal och skrift och har B-körkort vilket är ett krav för tjänsten.

Meriterande om du har dokumenterad kunskap inom ESA, BAS U och arbete på väg.

Även meriterande om du har BE- och C- körkort.

Tjänsten är säkerhetsklassad i nivå 3

Om Kalmar Energi

Kalmar Energi är Kalmarregionens lokala energiföretag med djupa rötter i den småländska myllan. Vi bryr oss om vår gemensamma miljö och levererar alltid energi från förnybara källor. Vi tror på energi från Moskogen, Kalmarsundsvindar och öländsk sommarsol. Som lokalt energiföretag finns och arbetar vi i våra kunders omedelbara närhet. Vi tror på personliga möten och jobbar hårt för att tillgodose våra kunders energibehov.

Läs gärna mer på www.kalmarenergi.se


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kalmar Energi Elnät AB

Placering

Kalmar

Kontaktperson

Kalmar Energi Elnät AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons