Jobbsafari är en del avschibsted logo

Elkrafttekniker - Vattenfall Services, Älvkarleby

Elkrafttekniker - Vattenfall Services, Älvkarleby

Vattenfall · Älvkarleby · Ansök senast 2 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vi söker nu en Elkrafttekniker inom stationsunderhåll till vår etablering i Älvkarleby.

Dina arbetsuppgifter som Elkrafttekniker
Vi erbjuder ett fritt och omväxlande arbete där du levererar professionella underhållstjänster i våra kunders elanläggningar som omfattar spänningsintervallet 0,4-400 kV.

Arbetet som elkrafttekniker inom stationsunderhåll har ett stort tekniskt innehåll där du främst kommer arbeta med rondning av stationer, apparatunderhåll, felsökning, reparationer samt kopplingar på ställverksapparater. Även om- och nybyggnation av anläggningar förekommer. Arbetet sker på uppdrag av en projektledare.

Resor och emellanåt övernattningar samt beredskap ingår som en naturlig del i denna tjänst. När man utför sitt arbete hos oss har man alltid säkerhet, miljö och ekonomi i åtanke.

Dina kvalifikationer som Elkrafttekniker
I grunden har du en genomförd gymnasieutbildning inom elkraft/el eller liknande eftergymnasial utbildning. Erfarenhet från arbete som elkrafttekniker, industrielektriker, installatör eller liknande är meriterande men vi söker även dig som nyligen påbörjat din yrkesbana. Du har en god datorvana och B-körkort. Flytande svenska i tal och skrift krävs för den här tjänsten.

Vi söker dig som är en ansvarstagande person med ett stort engagemang för dina uppdrag. Det är viktigt att du har lätt för att ta initiativ och samarbeta med kollegor och kunder. Du har ett tekniskt intresse och motiveras av att arbeta affärsmässigt i en verksamhet där du får ta ett stort ansvar för kvalité och framdrift.

Mer information
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Sebastian Malmström, 072-231 82 79. För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Malin Malmsten, 073-597 73 71.

Fackliga representanter för denna tjänsten är Sven Johannesson Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Placeringsort: Älvkarleby

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 2 december 2020!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 000 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna!
LinkedIn – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vattenfall

Placering

Älvkarleby

Dela jobbannonsen

Anmäl annons