Jobbsafari är en del avschibsted logo

Elkrafttekniker Ledningar

Vattenfall · Borås · Ansök senast 5 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du vara en del av Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi- och elkraftsområdet? Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar elnätet och är en viktig del i arbetet med att göra Sverige fossilfritt inom en generation. För att nå vårt mål behöver vi fler duktiga och engagerade medarbetare och därför förstärker vi nu vår verksamhet med fler Linjemontörer, i hela Sverige! Exempel på placeringsorter: Borås, Hässleholm, Högsby, Mönsterås, Nässjö, Skövde, Stenungsund, Säffle, Tanum, eller Trollhättan.

Som Elkrafttekniker kommer du antingen jobba med projekt för helhetslösningar för om- och nybyggnation inom Distributionsnät eller Transmissionsnät. Alternativt kommer du arbeta i våra stora serviceavtal med underhåll, service samt felavhjälpning av frilednings- och jordkabelnät inom olika spänningsnivåer.

Några av dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Ansvar för samt leda inlånad personal och underentreprenörer
  • Dokumentera och informera om arbetets framdrift
  • Medverka för ett säkert arbete ute i fält för dig och dina kollegor
Resor är en naturlig del av arbetet som Elkrafttekniker. De som arbetar med större projekt reser längre sträckor där övernattning ofta förekommer, ofta arbetar vi in fredagen. Medan servicearbetet kräver dagsresor inom den närmsta geografin, längre resor kan förekomma. Även beredskap kan komma att ingå.

Din bakgrund
Som Elkrafttekniker hos oss är du företagets viktigaste tillgång för arbetet som utförs i fält. Vi söker därför dig som är engagerad och som alltid ställer upp för dina kollegor. Du motiveras av att erbjuda service och kvalitet gentemot dina kollegor samt kunder och du agerar alltid affärsmässigt i ditt arbete.

Självständighet är en stor del av arbetet och är en viktig del för att kunna föra arbetet framåt. Vi söker därför dig som tar ansvar och har ett stort engagemang för dina uppdrag. Du skulle aldrig låta lönsamhet gå före säkerhet. Hos oss på Vattenfall Services kommer säkerheten alltid först!

Vi vet att du kommer utvecklas tillsammans med oss. Men vi ser gärna att du redan har:
  • En avklarad gymnasial utbildning eller högre, inom el, elkraft, teknik eller annat relevant område
  • Arbetslivserfarenhet inom el- eller elkraftsområdet alternativt övergripande elkännedom är meriterande
  • Erfarenhet från entreprenadbranschen är meriterande
  • Datorvana (Office-paketet)
  • B-körkort då resor i tjänsten förekommer
  • Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Engelska är meriterande
Mer information
Vi ger dig möjligheten och friheten att styra din tid mot konkreta mål i en företagskultur som präglas av entreprenörsanda. Hos oss är självständighet samt resultatorientering nyckelbegrepp. Vi erbjuder även stora möjligheter till att bygga och bredda din kompetens tillsammans med hjälpsamma och branschkunniga medarbetare. Är du nyfiken på dina framtida kollegor? Läs mer här: Dina kollegor - Vattenfall SE

Placeringsort
Vi söker nya medarbetare över stora delar av Sverige. För denna tjänst är följande orter exempel på stationering: Borås, Hässleholm, Högsby, Mönsterås, Nässjö, Skövde, Stenungsund, Säffle, Tanum, eller Trollhättan. Fler orter skulle kunna vara möjliga, vänligen ange önskad placeringsort i din ansökan!

Kontakt
För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare Malin Malmsten, malin.malmsten@vattenfall.com. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta ansvarig rekryterande chefer enligt nedan:

Norrbotten/Västerbotten – Johan Olsson Lasu / Stig Björnemark
Dalarna/Västernorrland/Gävleborg – Bertil Jacobsson / Fredrik Wennerström
Uppsala/Stockholm/Västmanland – Jari Rosenblad / Gustav Roman / Christoffer Berglin
Södermanland/Östergötland – Lars Malmqvist
Småland/Skåne/Västra Götaland – Magnus Strömblad / Rickard Andersson
Projektverksamhet (hela Sverige) - Martin Sandin / Conny Levin

Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna.

Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00

Känns detta som ett jobb för dig? Du är varmt välkommen med din ansökan senast den 5 februari 2023! På grund av att vi söker kandidater över en stor geografi kan svarstiden vara något längre. Urval sker efter sista ansökningsdag.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna!
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices


Om oss
Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på: Byggnation och konsultation - Vattenfall Services

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vattenfall

Placering

Borås

Dela jobbannonsen

Anmäl annons