Jobbsafari är en del avschibsted logo

Elkraftsingenjör

AFRY AB · Lund · Ansök senast 1 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Företagsbeskrivning


AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

Vi erbjuder dig en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner.



Jobbeskrivning


Är du elkraftsingenjör med några års erfarenhet? Vill du hitta ett nytt roligt jobb att trivas med?

Då ser vi fram emot din ansökan!

Vår sektion erbjuder dig spännande arbetsuppgifter i ett mycket trevligt och kunnigt gäng som gärna välkomnar fler elkraftskollegor. Tillsammans har vi en bred och djup kompetens inom elkraft som ger oss möjlighet att hjälpa både våra kunder och varandra att lyckas och att utvecklas. Vi upplever ett stort behov av våra tjänster och har många intressanta projekt igång. Hos oss kommer du bland annat få möjlighet att arbeta med:

  • Utredning
  • Projektering
  • Konstruktion

Det finns också goda möjligheter att få arbeta inom andra elkraftsrelaterade områden som exempelvis selektivplaner, åskskydd, nätberäkningar samt besiktning. Vi är en relativt stor grupp elkraftskonsulter så det finns goda möjligheter att arbeta med det som är intressantast för just dig!

Vi söker flera nya medarbetare då vi utökar sektionen.



Kravspecifikation


För att lyckas i rollen tror vi att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi söker dig med ett positivt förhållningssätt till teamwork och som delar med dig av dina kunskaper. Det är av vikt att du som person är affärsorienterad då vi arbetar i en kundorienterad verksamhet. Detta förutsätter också att du är en god kommunikatör. Som person är du självgående, strukturerad och noggrann.

Vi söker dig som:

  • har erfarenhet av att arbeta inom elkraftsområdet, bland annat med ställverk/reläskydd
  • har relevant utbildning inom området, exempelvis som gymnasieingenjör, YH-ingenjör, högskoleingenjör eller civilingenjör
  • B-körkort
  • har mycket goda kunskaper vad gäller svenska, i såväl tal som skrift
  • har erfarenhet av att arbeta inom industri, entreprenad eller i en bransch med liknande förutsättningar
  • behärskar engelska i tal och skrift



Ytterligare information


För denna tjänst är vi flexibla vad gäller anställningsstart, även andra stationeringsorter kan vara möjliga, önskar du en annan stationeringsort så ange det i ansökan. Längesedan du sökte jobb? Inget CV? Helt ok, slå oss bara en signal!

Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

Vill du veta mer om AFRY och vårt erbjudande får du gärna kontakta rekryterande chef. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Emma Karlsson. Du hittar kontaktuppgifter nedan:

Lisa Ljungberg

Market Area Manager

Lisa.Ljungberg@afry.com

+46 70 610 74 68

Henrik Sjögren

Section Manager

henrik.sjogren@afry.com

+46 72 146 67 16

Emma Karlsson

Talent Acquisition Partner

emma.m.karlsson@afry.com

+4672-200 83 53

Sista ansökningsdag: 2023 – 02 – 26

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AFRY AB

Placering

Lund

Kontaktperson

AFRY AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons