Jobbsafari är en del avschibsted logo

Elkraftsingenjör med intresse för storskaliga energilager

Elkraftsingenjör med intresse för storskaliga energilager

Primrock AB · Helsingborg · Ansök senast 16 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Primrock söker en elkraftsingenjör som vill medverka vid vår utveckling av storskaliga batterienergilager som gör det framtida elsystemet mer flexibelt, välbalanserat, kostnadseffektivt och motståndskraftigt.

Om Dig
Du har en akademisk examen som civilingenjör, elingenjör eller elkraftsingenjör med goda studieresultat. Dina språkkunskaper omfattar förmåga att uttrycka dig professionellt i tal och skrift.
Du har dokumenterad erfarenhet av att lösa tekniska problem och att upprätta relevanta handlingar av hög kvalitet.

Om Tjänsten
Som medlem i vårt projektutvecklingsteam medverkar du i förberedelsen av nya storskaliga energilager för tillhandahållande av balans- och kapacitetstjänster. Arbetet omfattar förprojektering, upprättande av förfrågningsunderlag, medverkan vid platsspecifik upphandling av elinstallationstjänster, upprättande av principdiagram och förslagshandlingar, formulering av kravställning samt underlag för elnätsanslutning, dialog med elnätsbolag, kontrollprogram för elanslutning och elinstallation mm.

Primrock erbjuder
  • Innovativ företagskultur och stora möjligheter till personlig utveckling
  • Delaktighet i utveckling av branschomvälvande lösningar
  • Startup- och scaleup-resa
  • Kunskaps- och evidensbaserade beslutsprocesser
  • Konkret möjlighet att bidra till ett 100% förnyelsebart elsystem

Placering och villkor
Tjänsten är på heltid (100%). Huvudsaklig placering vid vårt kontor i Oceanhamnen i Helsingborg. Viss del av arbetet kommer att utföras på resande fot. Vi erbjuder fast anställning och betalar marknadsmässig lön.

Om Primrock
Primrock AB är Sveriges ledande oberoende leverantör av balanstjänster till elsystemet. Vi är marknadsorienterade, innovativa och snabbväxande. Vår ambition är att bidra med distribuerad kapacitet som underlättar övergången till ett 100% förnyelsebart energisystem. Våra unika, multifunktionella batterienergilager kompletterar intermittent produktion och bidrar med effekt för lokala behov.

Välkommen med din ansökan

Du ansöker om denna tjänst via vår sida på LinkedIn: https://www.linkedin.com/jobs/view/3296167337

Vi utvärderar kandidater löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Absolut sista ansökningsdag är söndag 16 oktober 2022.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Primrock AB

Placering

Helsingborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons