Elkonstruktörer till nationellt energiföretag i Hultsfredsområdet

Jernforsen Energy AB · Vimmerby

·

Ansök senast 31 mars (33 dagar kvar)

Om företaget

Sedan 1984 har Jernforsen levererat biobränsleanläggningar till mer än 1.000 nöjda kunder världen över. Idag är vi stolta över att vara i spetsen för teknisk utveckling och produktion av biobränsleanläggningar. Vår organisation drivs av ett stort engagemang och ambitionen om att alltid leverera produkter och support i toppklass.

Våra kunder är främst sågverk och andra träbearbetande industrier, pappers- och cellulosaindustrin samt kommuner och energiverk.

Arbetsbeskrivning

Rollen som elkonstruktör innebär huvudsakligen detaljkonstruktion av företagets anläggningars el system, både på kraft- och styrsidan. Detta innefattar framtagande av kretsscheman, tillverkningsunderlag för styrskåp och ställverk samt installationsunderlag för el-installation ute på byggplatserna.

Arbete med montagestöd och felsökning vid driftsättning eller på befintliga anläggningar med driftstörningar kommer också att förekomma.


Din bakgrund


Meriterande egenskaper och erfarenheter för tjänsten är
  • Tidigare erfarenheter av elkonstruktion
  • Erfarenhet av och förmåga till felsökning
  • Erfarenhet av elinstallation
  • Ett lösningsorienterat arbetssätt
  • Erfarenhet av el-/styr arbete i energi/processindustri
Personliga Egenskaper

Du är en praktisk person som tycker om mångdimensionell problemlösning. Du är en självgående, noggrann och innovativ person. Du behöver både ett operativt och strategiskt tankesätt för att delta i stora och små projekt, och du har god förståelse för de tekniska aspekterna. Vidare är du en nyfiken person som tar ansvar för ditt jobb, kommer bra överens med andra människor och är ödmjuk även när läget blir tufft.

Kunna uttrycka dig väl på både svenska och engelska i såväl tal som skrift är ett krav.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidare/Heltid/ Järnforsen

Vid denna rekrytering kommer du erbjudas en anställning direkt hos kundföretaget.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Jernforsen Energy AB

Placering

Vimmerby