Jobbsafari är en del avschibsted logo

Elkonstruktör till Randek Robotics, Arvika

Elkonstruktör till Randek Robotics, Arvika

Randek Robotics AB · Arvika · Ansök senast 11 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Elkonstruktör till Randek Robotics AB, Arvika


Randek Robotics är ett högteknologiskt, expansivt företag beläget i Arvika, Västra Värmland. Randek Robotics har sedan starten utvecklat och byggt specialmaskiner samt ett stort antal robotlösningar inom olika områden som husindustri, möbelindustri, gjuterier, mekaniska verkstäder, livsmedelsindustri med mera.

Vi är tillsammans med vårt moderbolag, Randek, specialister på utrustning för prefab husbyggnation och tillsammans är vi en av de största tillverkarna i världen med erfarenhet ända från 40-talet. Vi är världsledande på robotlösningar för prefab husbyggnation och även specialister på CNC spindlar för robotlösningar via vår Norden agentur för Colombo höghastighetsspindlar med egen serviceverkstad och reservdelslager.

Vi utvecklar varje del av våra utrustningar själva med våra egna designavdelningar, både mekaniskt och elektrisk samt styrutrustningsmässigt. Maskinerna byggs i våra egna lokaler, där vi även konstruerar, bygger och testar våra egna samt andras styrskåp.

www.randek.com


Randek Robotics växer och söker en El-konstruktör som vill vara med på vår resa framåt. Vi erbjuder dig här ett spännande jobb med härliga kollegor och möjligheter att växa och utvecklas i ett framgångsrikt företag!


I rollen som el-konstruktör hos oss får du möjligheten att arbeta med projekt som sträcker sig över hela världen och med stor variation.


· Du kommer få vara med i hela processen av projekten och arbetsuppgifterna kommer vara allt från konstruktion av apparatskåp och maskiners elsystem.

· Dimensionering och val av elkomponenter.

· Elsäkerhet och maskinsäkerhet.

· Hjälpa projekten med kravställning, integration, driftsättning

· Delta i felsökning och åtgärda fel.

· Säkerställa slutdokumentation efter genomförda projekt.


Arbetet anpassas efter din kompetens och komplexiteten ökar efterhand som din kompetens ökar.


Grundläggande kvalifikationer

· Relevant teknisk utbildning från Universitet, Högskola eller KY-utbildning.

· Några års erfarenhet av elkonstruktion inom industrin.

· Erfarenhet av att arbeta i Eplan P8 är ett krav.

· Ett brett tekniskt kunnande och intresse

· Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.


Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter


För att lyckas i denna roll är det en stor fördel om du har bakgrund som elektriker, elskåpsmontör eller industrielektriker. Meriterande är erfarenhet inom industriella anläggningar och/eller maskiner, exempelvis elsystem, styrskåp eller apparatskåp.

Som el-konstruktör kommer du att jobba nära och ha en daglig dialog med elektrikerna som bygger styrskåp/apparatskåp & installerar maskinen.



Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för att trivas i teamet bör du vara ödmjuk, social, engagerad, driven och tycka om att ställas inför nya tekniska utmaningar. Vi ser det som extra meriterande om du är positiv, sprider glädje och gillar att umgås med dina kollegor.

Tjänsten är heltid och tillsvidare. Start enligt överenskommelse


Din ansökan skickar du till pernilla.allhage@randek.com senast fredag 11 december 2020.

Urval sker löpande så därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden är ute. Så skicka in så snart du kan.

Välkommen med din ansökan!.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randek Robotics AB

Placering

Arvika

Kontaktperson

Randek Robotics AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons