Jobbsafari är en del avschibsted logo

Elkonstruktör hiss

P DAHL ELEKTRONIK OCH DATA AKTIEBOLAG · Mölndal · Ansök senast 11 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

P Dahl Elektronik & Data AB söker en elkonstruktör. P DAHL Elektronik & Data AB bygger styrsystem för hissar till fastigheter, båtar och även bilhissar.

Företaget grundades 1990 och har sedan starten varit specialiserade inom

styrsystem för hissar. Nyligen introducerades nästa generationen av styrsystem på marknaden. Företaget har sin produktion i Fässbergsdalen i Mölndal.

Arbetsuppgifter:

Som elkonstruktör kommer du att arbeta brett och förutom konstruktion även ha en nyckelroll i offertkalkylering, inköp av komponenter och projektdokumentation.

Du kommer på sikt stå för teknisk support till säljarna och även våra kunder samt att hitta bästa möjliga lösningar för kunderna, både utifrån ett tekniskt och priseffektivt perspektiv.

Du kommer till exempel att:

utföra elkonstruktion av styrsystem för hissar med motor och frekvensomriktare eller hydraulsystem göra komponentval enligt gällande direktiv och standarder stötta säljarna genom att ta fram underlag och sammanställa dokumentation.

Tjänsten passar dig som vill arbeta med mer än att bara konstruera och få en helhetsbild av projekt. Du ska även ha möjlighet att resa i tjänsten några dagar om året.

Vi söker dig som har elteknisk utbildning och arbetat med ELPROCAD.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

P DAHL ELEKTRONIK OCH DATA AKTIEBOLAG

Placering

Mölndal

Kontaktperson

P Dahl Elektronik och Data AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons