Jobbsafari är en del avschibsted logo

Elkonstruktör Elinstallation

Siemens Energy AB · Finspång · Ansök senast 16 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

En ögonblicksbild av din dag
Du kommer tillsammans med dina kollegor ansvara för att ta fram delar av den elrelaterade kunddokumentationen. Du kommer agera support till både montaget och Site och i arbetet ingår även viss kontakt med underleverantörer, inköp och säljorganisationen. Tillsammans verkar vi i olika gränssnitt där vi förväntas vara aktiva och öppna för förändring och utveckling.

Hur Du kommer att påverka
  • Du tar ansvar för orderkonstruktion inom teknikområdet elinstallation.
  • Du skapar inköpsunderlag enligt projekttidplanen.
  • Du har totalansvaret för gasturbinernas hela kretsschema.
  • Du förstår kraven enligt ATEX och kan validera våra egensäkra kretsar.
  • Du följer upp projektkostnaden och arbetar strategiskt med att effektivisera vårt arbetssätt för att säkerställa vår position på marknaden.


Vad Du medför
  • Du har antingen en relevant högskoleutbildning eller är en erfaren gymnasieingenjör med flerårig erfarenhet inom området.
  • Du är innovativ och inspirerande med ett intresse för teknik.
  • Du har en god kommunikativ förmåga och uppskattar samarbete med andra.
  • Du är driven och tar aktivt eget ansvar för att planera din tid och arbete.
  • Din eventuella erfarenhet av COMOS/SAP kommer komma väl till användning.

Om Teamet
Du kommer att ingå i ett team som består av ca 20 medarbetare. Vi är ett härligt gäng som värnar om gemenskap och gott samarbete. Trots att du är ny är du aldrig ensam! Vi har fokus på mångfald och välkomnar oliktänkande för att ständigt vidareutveckla vårt arbetssätt.

Genom vår division Generation förbättrar vi konventionell och förnybar energiförsörjning genom innovativa lösningar. Just nu minskar vi koldioxidutsläppen för befintliga anläggningar och utvecklar teknik som omdanar vårt energisystem.
Hur är det att jobba på Siemens Energy? Titta här: https://bit.ly/3hD9pvK

Vilka är Siemens Energy?
På Siemens Energy är vi mer än bara ett energiteknikföretag. Vi möter den ökade efterfrågan på energi i mer än 90 länder samtidigt som vi bidrar till att skydda vårt klimat. Med fler än 92,000 engagerade anställda genererar vi inte bara elektricitet till mer än 16% av världens befolkning, utan vi använder också vår teknologi för att skydda människor och miljön.

Vårt globala team är engagerar sig i att göra hållbar, pålitlig och ekonomiskt överkomlig energi till verklighet genom att tänja på gränserna för vad som är möjligt. Vi förvaltar ett 150-årigt arv av innovation som uppmuntrar oss att söka efter personer som stödjer vårt fokus på reducering av koldioxidutsläpp, nya teknologier och energiomvandling.

Vårt engagemang för mångfald
Som tur är, så är vi alla olika. Genom mångfald genererar vi kraft. Vi drivs framåt av inkludering och vår gemensamma kreativa energi kommer från ca 130 olika nationaliteter. På Siemens Energy ser vi mångfald som något självklart - oavsett etnisk bakgrund, kön, ålder, religion, identitet eller funktionsvariation. Vi ger samhället energi, hela samhället, och vi diskriminerar inte utifrån våra olikheter.

Ansökan
Tveka inte – skicka in din ansökan via https://jobs.siemens-energy.com/jobs , id nr 237032 senast 2022-10-16

För frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Mathilda Liebgott på mathilda.liebgott@siemens-energy.com eller tel. +46766982409

För frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare ERica Schurz på erica.schurz.ext@siemens-energy.com eller på tel. +46 122 81932

Placeringsort: Finspång

Fackliga representanter:
Veronica Andersson, Unionen, 0122-840 21
Simon Von Eckardstein, Sveriges Ingenjörer, 0122-842 24
Jan Lundgren, Ledarna, 0122-812 33
Jonny Persson, IF Metall, 0122-817 69

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Siemens Energy AB

Placering

Finspång

Dela jobbannonsen

Anmäl annons