Elingenjör

OnePartnerGroup Kalmar AB · Kalmar

·

Ansök senast 30 nov. (6 dagar kvar)

Vår uppdragsgivare söker nu en elingenjör. Ett intressant uppdrag där du får arbeta med banbrytande teknik inom områden såsom industri, eltillverkning- och distribution. Du kommer att få hjälpa vår uppdragsgivares kunder med teknisk projektledning, tekniska beskrivningar och vid behov även elkonstruktion. Du blir en del av ett gäng elingenjörer som både jobbar inhouse och onsite hos kunder.

Placeringsort är antingen Kalmar, Oskarshamn eller Växjö och resor kan förekomma i regionen.

Vi erbjuder dig

Utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter tillsammans med härliga kollegor. Ditt jobb kommer att vara flexibelt, utmanande och riktigt roligt! I vårt ledarskap är det viktigt med personlig utveckling. För att du ska bli ännu vassare som ingenjör vill vi ge dig rätt utmaningar och möjligheter. Att vara professionell i sitt agerande är en given del av rollen som konsult men det är viktigt att komma ihåg att vi också är människor. Därför har vi fokuserat på en avslappnad, välkomnande och öppen stämning på avdelningen med syftet att främja samarbeten.

Vi arbetar med:
  • Elkonstruktion, hög-, mellan- och lågspänning
  • Konstruktion av kablage & elskåp
  • Anläggningsprojekt
  • Provning/idrifttagning
  • Industriautomation/IoT
Det är meriterande om du har lång erfarenhet som elingenjör/elkraftsingenjör och vi ser gärna att du har arbetat med konstruktion i Elprocad, ElMaster, E3, Autocad eller liknande.

Vill du dessutom ta ett koordinerande och tekniskt ansvar är det också meriterande.

Du kommer att anställas direkt av vår uppdragsgivare.

För mer information är du välkommen att kontakta Emmie Svensson, 0720 516 49 00, emmie.svensson@onepartnergroup.se, eller Annika Lundberg, 0769 46 83 30

Vänligen skicka in din ansökan på onepartnergroup.se senast den 30 oktober 2020.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

OnePartnerGroup Kalmar AB

Placering

Kalmar