Jobbsafari är en del avschibsted logo

Elevassistent

Lerums kommun · Lerum · Ansök senast 3 okt.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om arbetsplatsen
Hästhagenskolan i Floda ligger nära till kommunikationer och centrum men samtidigt nära till skog och vatten. Skolan är en F-åk 5 skola med cirka 270 elever och med stort engagemang från föräldrar och personal i samarbete med eleverna. Alla elever är allas ansvar och alla elever ska få det de behöver för att lära och utvecklas. All personal är allas ansvar och under hösten fortsätter vi utveckla arbetet med Kooperativt lärande och utomhuspedagogik.

Arbetsuppgifter
Vi söker en elevassistent till elever som är behov av stöd. Ditt ansvar är att följa och stötta eleven i de dagliga aktiviteterna, i skola och fritids, samt att samarbeta med arbetslaget och att skapa en mycket god relation med elev och vårdnadshavare. Arbetet med eleverna i behov av särskilt stöd kommer att ske både i grupp och enskilt varför du behöver ha erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd. För tjänsten är det viktigt att du har lätt för att skapa relationer, har en god arbetsförmåga och är en trygg person som är bra på att vara tydlig i din kommunikation. För att vara aktuell för tjänsten önskar vi att du kan starta omgående.

Kvalifikationer
* Utbildad elevassistent - önskvärt * Kunskap om autism * Kunskap om olika NPF * Kunskap om olika pedagogiska metoder för att arbeta med en elev med behov av stöd. * Bildstödsanvändning

Övrigt
Kommunens vision lyfter fram ledorden hållbarhet, kreativitet och inflytande vilket genomsyrar vårt arbete. Vi är cirka 3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 42 000 invånare. Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling. Vi vill främja en god arbetsmiljö där det går att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen ber vi dig skicka in din ansökan via den här länken, och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Vid anställning kommer utdrag ur belastningsregistret att krävas. Inför den här rekryteringen har vi redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda. Vi undanber oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lerums kommun

Placering

Lerum

Kontaktperson

Elisabeth Svennungsson

0302-52 18 00

Dela jobbannonsen

Anmäl annons