Jobbsafari är en del avschibsted logo

Elevassistent

STIFTELSEN KÄLLAN · Västerås · Ansök senast 30 dec.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Pilträdsskolan är en kristen friskola med ca 240 elever som betonar kunskap, trygghet och elevens unika värde. Skolan startades 1994 och bedriver undervisning i skolår F-9 samt fritidsverksamhet. Vi har max 24 elever i varje klass. I anslutning till skolan finns Pilträdets förskola för barn 1-5 år.

Du har stort engagemang, glädje och vilja att ge barn en meningsfull skoldag där de får lyckas. Du bör även ha god kunskap om elever i behov av särskilt stöd, främst ADHD och autismspektrum. Du är ansvarstagande, självständig, tar egna initiativ och har god samarbetsförmåga. Vi ser att personlig utveckling liksom ständig verksamhetsutveckling är en naturlig del av Pilträdsskolan. Därför bör du som person vara intresserad av att utveckla dig själv så väl som eleverna och verksamheten.

Vi ser mångfald som en styrka och vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vill du vara med och utveckla skolan tillsammans med oss är du välkommen med din ansökan. Vi söker nu dig som vill arbeta som elevassistent på skolan till elever med autism/adhd. Du kommer arbeta tillsammans med elev/elever i klassrummet och ibland i mindre grupp. Du kommer även att samarbeta med pedagogen i klassen.

En tjänst på 80 %, går eventuellt att fylla upp till 100 % med andra arbetsuppgifter.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

STIFTELSEN KÄLLAN

Placering

Västerås

Kontaktperson

Stiftelsen Sion

Dela jobbannonsen

Anmäl annons