Jobbsafari är en del avschibsted logo

Elevassistent

S:T Thomas Skola, Stift · Lund · Ansök senast 1 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Sankt Thomas skola söker dig som vill arbeta som elevassistent för barn i behov av resurs! Vi är en liten skola (cirka 150 elever i årskurserna F-9) som med små klasser och engagerade lärare skapar goda förutsättningar för lärande och kunskapsutveckling. Vi verkar för en miljö där varje elev blir sedd och bekräftad. Skolan är icke-vinstdrivande och vilar på katolsk grund men ämnesundervisningen är allsidig, saklig och icke konfessionell. Vi har fina lokaler i vackra sekelskiftesbyggnader. Skolan ligger mitt i den natursköna St Larsparken i södra Lund. Våra elever är hemmahörande i Lund och angränsande kommuner. Skolan är mångkulturell.

Vi letar efter dig som har stort tålamod och god hand med elever som har utåtagerande beteende. Du behöver ha erfarenhet av liknande arbete. Vi strävar efter att ge eleverna möjlighet att få optimala förutsättningar för att kunna växa, utvecklas och använda sin fulla potential. Du ska arbeta med att ge eleverna trygghet, struktur och arbetsro.

Du välkomnas till en skola med engagerade kollegor. Vi hoppas att du vill vara med och bidra till att skapa en god och trygg lärandemiljö. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Provanställning tillämpas vid anställning

Vi kommer att rekrytera löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonstidens utgång. Vänta därför inte med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

S:T Thomas Skola, Stift

Placering

Lund

Kontaktperson

Stift S:T Thomas Skola

Dela jobbannonsen

Anmäl annons