Jobbsafari är en del avschibsted logo

Elevassistent

Rudolf Steinerskolan i Göteborg · Göteborg · Ansök senast 30 juni

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Elevassistent i din ansökan

Rudolf Steinerskolan är en fristående grundskola med Waldorfpedagogik. Skolan har funnits i drygt 50 år och är belägen på en höjd med utsikt över staden, omgiven av en stor naturtomt. Idag har skolan 220 elever i klasserna F-9.

Arbetsbeskrivning

I tjänsten som elevassistent arbetar du med en enskild elev där du stöttar eleven i både skolarbetet och under hela skoldagen. Detta innebär att du följer eleven under elevens hela skoldag och är med på både lektioner samt under raster för att underlätta för eleven i övergångarna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad elevassistent eller har annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som lämplig för uppdraget.

Vi ser med fördel att du har erfarenhet av arbete som elevassistent på lågstadiet/mellanstadiet. Meriterande om du har erfarenhet av barn med särskilda behov. Du har en god förmåga att samverka med lärare, elevhälsan samt hemmet för elevens bästa.

Du ska vara tydlig och strukturerad. Dessutom behöver du ha en god social kompetens, vara flexibel, ha stort tålamod och vara envis. Du behöver ha en förmåga att motivera och övertyga samt kunna hitta nya vägar tillika lösningar för att nå målet. För att arbeta med barn är det viktigt att du är en förebild och gränssättande vuxen.

För att lyckas i rollen har du flerårig erfarenhet av någon typ av liknande arbete och du känner dig trygg i din yrkesutövning.

Som elevassistent har du mycket tålamod och förståelse för alla individers olika förutsättningar. Du är också duktig på att hitta individanpassade lösningar för att eleven ska nå sina mål.

Som medarbetare är du flexibel och självgående, men trivs också med att arbeta i team med övriga kollegor.

Övrigt

Tillträde i augusti 2022 . Deltid ca 50-60%.

Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret.

Vänta inte med att söka jobbet, intervjuer sker löpande under annonseringsperioden.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Rudolf Steinerskolan i Göteborg

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Stiftelsen Rudolf Steinerskolan

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Elevassistent i din ansökan

Dela jobbannonsen