Jobbsafari är en del avschibsted logo

Elevassistent

Campus Manilla Utbildning AB · Stockholm · Ansök senast 11 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Elevassistent

KOMMUN: STOCKHOLM YRKE: Barnskötare

ANSTÄLLNINGSFORM: Visstidsanställning

ANTAL TJÄNSTER: 1


Om dig

Är du är en person med hög integritet och förmågan att se och förstå unga människors utmaningar i skolmiljö? Campus Manilla söker Dig som är tydlig i ditt ledarskap och som brinner för att skapa en bättre skoldag för våra elever.

Som person har du förmåga att skapa goda relationer och kan tillsammans med hemmen främja elevens allsidiga utveckling. Du har god förståelse för hur unga människor resonerar och för människors olika förutsättningar. Du är tydlig och kan samtidigt skapa engagemang och delaktighet.

Dina arbetsuppgifter

Som elevassistent ska du medverka till att en utvecklande och positiv miljö skapas för varje elev och för hela elevgruppen genom att delta i det pedagogiska utvecklingsarbetet enligt skolans verksamhetsmål.

Du ska tillsammans med övrig personal samarbeta och bedöma vilken pedagogik som ska användas.

Du ska vara engagerad och delta aktivt i planering och utvärdering av arbetet.

Du kommer att följa en elev under skoldagen för att hjälpa till med både skolarbete och det sociala. Efter skoldagens slut kommer du att ingå i fritidsklubbsarbetslaget.


OM OSS

Campus Manilla drivs av den politiskt och religiöst obundna stiftelsen Carpe Scientia.

Skolan drivs helt utan vinstintresse och har ambitionen att utvecklas till Sveriges bästa skola. Vi tror på höga förväntningar och på att kombinera höga akademiska krav med estetiska uttryck.

Totalt har Campus Manilla ca. 130 medarbetare och ca 800 elever från förskoleklass till gymnasiets tredje årskurs.

Undervisningen i kärnämnena på Campus Manilla bedrivs av tvålärarsystem. Detta skapar möjligheter för ett mer individanpassat lärande och högre resultat i svenska, engelska och matematik. I sin tur underlättar detta lärandet även i övriga ämnen. Campus Manillas pedagogiska koncept baseras på höga förväntningar - vi visar dagligen att vi förväntar oss mycket av våra elever, och de förväntar sig i gengäld mycket av oss lärare.

Vi tror på en genuin närhet till eleven, på lärare som brinner för sina ämnen, på bildning såväl som utbildning och på den samhällsnytta som detta skapar.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Campus Manilla Utbildning AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Campus Manilla Utbildning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons