Jobbsafari är en del avschibsted logo

Elevassistent till Rörsjöskolan

Malmö stad · Malmö · Ansök senast 27 juni

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsuppgifter

I uppdraget som elevassistent arbetar du med eleverna under skoldagen men även under eftermiddagen på fritidshem. Du är delaktig i planering, genomförande och utvärdering av det pedagogiska arbetet med eleverna tillsammans med ansvarig pedagog. Som elevassistent bidrar du till att främja elevernas utveckling. Det kan även ingå viss omvårdnad av enskilda elever i uppdraget.

Kvalifikationer

Till uppdraget som elevassistent söker vi dig som har minst en avslutad gymnasieutbildning.

Du har förmåga att kunna tolka sociala interaktioner och signaler hos elever samt arbeta på ett lågaffektivt sätt. Som person tar du en roll som en vuxen förebild och är trygg och tillitsskapande i ditt bemötande med våra elever.

Vidare har du kunskap om skolans styrdokument och kan tillämpa dessa i ditt dagliga arbete. Det är viktigt att du är prestigelös, flexibel och trivs i en föränderlig miljö. Som person har du lätt för att samarbeta och bygger goda och trygga relationer med såväl elever som vårdnadshavare som kollegor.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Rörsjöskolan är en F-6-skola med drygt 720 elever i fyra och fem paralleller. Skolan finns i Rörsjöstaden, i centrala Malmö med närheten till såväl grönområden som kulturella aktiviteter. Våra byggnader är charmiga, då de anknyter till vår långa och traditionsrika historia. Samtidigt anpassar vi lokalerna till de krav som ställs på en modern skola. Vi har även en härlig skolgård med plats för olika aktiviteter. Vi arbetar tillsammans med Kulturskolan via El Sistema. Vill du vara en del av en skola under uppbyggnad med ny skolledning, utökad elevhälsa och ny riktning där din insats kommer att göra skillnad? I så fall ser vi framemot din ansökan.

Grundskoleförvaltningen - stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans - varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Malmö stad

Placering

Malmö

Kontaktperson

Erik Leonartsson

0731456679

Dela jobbannonsen

Anmäl annons