Jobbsafari är en del avschibsted logo

Elevassistent till Örtagårdsskolans grundsärskola

Elevassistent till Örtagårdsskolans grundsärskola

Malmö stad · Malmö · Ansök senast 16 aug.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill vara en del av oss på Örtagårdsskolan och som vill arbeta i det viktiga uppdraget som elevassistent!

Du kommer att arbeta i en ämnesområdesklass med 6 elever och ingå ett arbetslag som består av en klasslärare och två elevassistenter. Dina arbetsuppgifter är att tillsammans med dina kollegor skapa förutsättningar för eleverna att utvecklas utifrån mål och skolans styrdokument. I din tjänst ingår även arbete på fritidshemmet.

Kvalifikationer

Du som söker har en avslutad gymnasieutbildning, är den från barn- och fritidsprogrammet ser vi det som meriterande. Har du någon annan utbildning utöver det ser vi även det som meriterande. Tjänsten kräver erfarenhet av arbete med barn med olika funktionsvariationer.

Du är lyhörd inför elevens behov och önskemål. Du har en god kännedom om funktionsvariationer och hur man på bästa sätt kompenserar för dessa. Du arbetar för att ge eleven de bästa förutsättningar för att uppnå sin högsta potentiella utvecklingsnivå. Du ser eleven utifrån ett helhetsperspektiv. Du har ett positivt förhållningssätt och lågaffektivt bemötande samt god samarbetsförmåga. Du tar eget ansvar och initiativ och är trygg och tydlig i din roll. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vidare ser vi det meriterande om du har erfarenhet av alternativ kommunikation.

Om arbetsplatsen

Örtagårdsskolan är en F-9 grundskola och en 1-9 grundsärskola med ca 520 elever. Vi har även LSS. Högstadiet har en parallell. Vi vill att alla elever ska lyckas i skolan genom att vara delaktiga i sitt eget lärande, Vi vill att alla elever ska utveckla en tilltro till sin egen förmåga för att kunna nå sin fulla potential. Skolans profil på 7-9 är “Kultur och media” Det bidrar till en lustfylld, kreativ och meningsfull undervisning där eleverna ges möjlighet att utveckla förmågor för en stark framtidstro. Vår mångkulturella lärmiljö präglas av en språkutvecklande undervisning på hela skolan i alla verksamheter. Ett nära samarbete mellan personal och skolledning gör att det blir tydligt för alla att vi arbetar i en gemensam och målmedveten riktning. Örtagårdsskolan är en övningsskola vilket innebär att vi har ett nära samarbete med Malmö Universitet.

Grundskoleförvaltningen - stadens största förvaltning med 84 skolor, 6000 medarbetare och 34000 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans - varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: enligt överenskommelse

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Malmö stad

Placering

Malmö

Kontaktperson

Linda Brundin

073-1465336

Dela jobbannonsen

Anmäl annons