Jobbsafari är en del avschibsted logo

Elevassistent till Kulladalsskolan

Elevassistent till Kulladalsskolan

Malmö stad · Malmö · Ansök senast 1 juli

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill vara en del av oss på Kulladalsskolan och som vill arbeta i det viktiga uppdraget som resursperson/elevassistent med placering i årskurs 6!

I rollen som resursperson/elevassistent hos oss arbetar du främst med en av våra elever men också som stöd till klassen och den undervisande läraren. Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen av att arbeta med och- vara aktiv och närvarande under elevens skoldag vid såväl lektioner som vid raster och genom det bidra till att främja elevernas utveckling.

Utöver det är du delaktig i planering samt genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet under ledning av skolans ansvariga pedagoger i årskursen. Du kommer även att arbeta i ett nära samarbete med specialpedagogen som arbetar nära årskursen.

Kvalifikationer

Du som söker har en avslutad gymnasieutbildning, är den från barn- och fritidsprogrammet ser vi det som meriterande. Vi ser det också som meriterande om du sen tidigare har erfarenhet av arbete som elevassistent eller barnskötare i skola eller på förskola.

För tjänsten, är det framförallt viktigt att du har erfarenhet av att arbeta med ett lågaffektivt bemötande. Vidare är du strukturerad och kan därför på ett enkelt och begripligt sätt synliggöra och förklara vilka förväntningar som finns på eleven/eleverna i undervisningen. Vi ser gärna också att du har ämneskunskaper och kan motivera och inspirera elever till ett lärande. Det är en stor fördel om du har jobbat med eller har kännedom om NPF sedan tidigare.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Kulladalsskolan är en f-6-skola med ca 530 elever och på fritidshemmet går drygt 300 elever. På Kulladalsskolan arbetar du i ett nära samarbete med dina kollegor för att skapa en helhet för eleverna. Hos oss är det viktigt att se varje elevs behov och möjligheter, att varje elev känner delaktighet i en lärande gemenskap.

På Kulladalsskolan får du en mycket hög andel behöriga kollegor inom alla yrkeskategorier. Skolan satsar på elevhälsa, skolbibliotek samt på att ständigt förbättra undervisningen, i skolan och på fritidshemmet. Alla får och förväntas vara med och bidra till utveckling för att skapa varje elevs bästa skola. Vi lär och utvecklas tillsammans.

Grundskoleförvaltningen - stadens största förvaltning med 84 skolor, 6000 medarbetare och 34000 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans - varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

Information om tjänsten

Anställningsform: tidsbegränsad anställning
Omfattning: tidsbegränsad t.o.m. vecka 43 med möjlighet till förlängning, heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 10/8 eller enligt överenskommelse

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Malmö stad

Placering

Malmö

Kontaktperson

Anja Jönsson

073-14 43 630

Dela jobbannonsen

Anmäl annons