Jobbsafari är en del avschibsted logo

Elevassistent i Västerås

FMF ASSISTANS AB · Västerås · Ansök senast 25 dec.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker efter Dig - en kille mellan 23-30 år som har erfarenhet av att arbeta i skolmiljö med stöttning och motivering! En behovsanställning.

Vår kund bor i Västerås och har en funktionsvariation vilket innebär att han har rullstol men i övrigt är precis som du och jag. Vår kund har börjat gymnasiet - vilket han tycker är väldigt roligt och spännande!

Det vi eftersöker är Dig - en ung kille med glimten i ögat, nära till skratt men med en strukturerad personlighet. Du kommer att vara vår kunds högra hand under skoltid och motivera och stimulera honom till att prata, utvecklas och blir precis så härlig som han är - även om hans blyghet många gånger gör att han har svårt att prata och berätta för människor i sin omgivning vad han vill och behöver.

I din arbetsuppgift ingår det även integritetsnära situationer, vilket innebär att du kommer att byta kateter bl.a. Du kommer att få vara med på en spännande resa tillsammans med vår kund genom hela hans gymnasium - så välkommen till oss - och vår fantastiska kund i Västerås.

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag.

Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om.

Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.

Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

FMF ASSISTANS AB

Placering

Västerås

Kontaktperson

Fmf Assistans AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons