Jobbsafari är en del avschibsted logo

Elevassistent 50 %

Runstyckets förskola o skola · Malmö · Ansök senast 27 feb.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi är en fristående förskola som ligger i östra delen av Malmö. Hos oss finns det fyra förskolegrupper med barn i åldern 1-4 år. När barnen sen fyller fem år går de upp till vår Uggleavdelning som är en femårs avdelning.

Vi söker dig som brinner för att bidra till alla barns utveckling och särskilt till de barn som har ett behov av extra stöd i vardagen. Vi vill att du som vuxen ska kunna bidra med förutsägbarhet och stöd till barnen i alla olika situationer under dagen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och tidigare erfarenhet.

Denna tjänst är förlagd till en 1-4 års avdelning med stöd till ett barn i gruppen.

Förskolan har stora grönområden och eget kök. Vi som arbetar på förskolan är ett glatt och engagerat gäng som bryr sig om varandra. Du förväntas vara delaktig och känna ansvar för verksamheten både på den avdelning där du arbetar som resurs och för verksamheten i sin helhet. Är du den person vi söker? Skicka i så fall din ansökan via mail till oss på barn@runstycket.se senast den 15 januari. Rekrytering kommer att ske löpande så skicka gärna ansökan så snart du har möjlighet. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via telefon.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Runstyckets förskola o skola

Placering

Malmö

Kontaktperson

Runstyckets Förskola AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons