Elektronikmontör till Värnamo

Bemanningspoolen AB · Värnamo

·

Ansök senast 11 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Elektronik montör i Värnamo
Just nu söker vi på Bemanningspoolen fler stjärnor till olika typer av heltidsuppdrag hos några av våra kunder i Värnamo. Dessa tjänster innebär att du kommer att bli anställd av Bemanningspoolen men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos våra kunder. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar kan bli väldigt omväxlande och du erhåller marknadsmässig lön, semester, tjänstepension och är försäkrad enligt kollektivavtal.

Arbetsuppgifter
Hos våra kunder kommer du främst att tillverka och montera elektronikkomponenter. Arbetet kräver noggrannhet och sker i högt tempo tillsammans med trevliga kollegor. Arbetet är stundtals tekniskt utmanande och kräver att du är fokuserad. Uppdraget är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare.
Är det dig vi söker?

Din Profil.
Du är van att jobba med montering sedan tidigare och har du erfarenhet från lödning är det meriterande. Du behärskar svenska i både tal och skrift. Du kan jobba varierade arbetstider då arbetet i vissa fall sker både dag- och kvällsskift. Du har körkort och tillgång till bil i de fall du är bosatt utanför Värnamo.
Våra kunders behov varierar och vissa tjänster kommer att tillsättas omgående och det är en fördel om du kan börja med kort varsel.

Tillträde till tjänsterna och urvalet kommer att ske löpande så om du tror att detta uppdraget passar dig så ansök redan idag via länken.
 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bemanningspoolen AB

Placering

Värnamo

Kontaktperson

Bemanningspoolen i Värnamo AB