Jobbsafari är en del avschibsted logo

Elektro/mekatronikingenjör redo för nästa utmaning?

Academic Work · Karlstad

·

Ansök senast 20 apr. (45 dagar kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu ingenjörer till ett av Sveriges ledande automationsföretag. Vill du arbeta brett med tekniska lösningar och ta nästa kliv i din karriär? Då ska du söka denna tjänst!

Information om uppdraget

Vi söker elektro/mekanikingenjörer med ett genuint intresse för teknik. Kundens projekt, som spänner från styrsystem till SCADA och PC-baserade client-server lösningar, behöver ingenjörer som förstår helheten. Systemen används i de flesta branscher och i olika typer av utrustningar - allt från analyssystem för läkemedel till styrning av guldgruvor. Ofta utförs arbetet i kompletta funktionsleveranser med ansvar från specifikation till idrifttagning, men kan också vara i mindre uppdrag direkt åt kunder.

Du ges möjlighet att vara med redan i försäljningsprocessen och vara med från start till mål. Din uppgift blir att, tillsammans med dina kollegor och kunden, hitta de bästa lösningarna för varje unik situation.

Vi söker dig som
  • Är en ingenjör som gillar att programmera, och som gärna vill vara med och skapa lösningar i multidisciplinära projekt.
  • Du har troligtvis en högskole-/universitetsexamen och vill utveckla din kunskap inom alla områden. Du tycker det är spännande att utveckla system inom industriella tillverknings- eller labsystem och har inget emot att varva teori med hands-on.
  • Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt. Innehav av B-körkort är ett krav.
  • Om du har kunskaper om operativsystem, nätverk eller test- och mätsystem (ex. LabVIEW) är det meriterande. Även dina erfarenheter från tillverkning i allmänhet eller läkemedelsbranschen (GMP/GAMP) i synnerhet är ett plus.
  • Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet och känner att du vill ta nästa steg, men även dig som är relativ nyutexaminerad och som har ett engagemang och vilja att utvecklas - vi hjälper dig!
  • Företaget jobbar ofta i fastprisprojekt och vardagen präglas av korta beslutsvägar och entreprenörskap. För att lyckas i arbetet och trivas ser vi att du är ansvarstagande, ha förmåga att jobba strukturerat och skapa relationer både med kollegor och kunder.
Företaget erbjuder:
  • En bra och hälsosam arbetsplats med förmånliga villkor. Vi är måna om våra medarbetare och lägger stor vikt vid att det ska vara kul att gå till jobbet. Vi utgår från varje persons unika förutsättningar, livssituation och önskemål. Med en tillvaro i balans tror vi helt enkelt att våra anställda trivs och presterar bättre.
  • Spännande uppdrag med möjlighet att få arbeta med branschledande kunder, både nationellt och internationellt. Vi strävar alltid att använda senaste tekniken där digitalisering, IOT och Industri 4.0 är en naturlig del i vår vardag.
  • En engagerad och harmonisk grupp som jobbar professionellt och prestigelöst, ofta i multidisciplinära projekt. Vi samarbetar och har ett starkt nätverk inom företaget.
* Möjligheter i ett stort företag som ligger i topp på Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi tror på utveckling och på utbildning.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Karlstad