Jobbsafari är en del avschibsted logo

Elektriker/Industrielektriker

ElKraft automation väst AB · Göteborg · Ansök senast 17 sep. (Idag)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om Företaget
ElKraft Automation Väst AB är ett expanderande företag som älskar att jobba med el !
Elföretaget har utvecklats ur ett dator- styr och reglerföretag, Göteborgs Processteknik AB, som funnits sedan början av 90-talet. Tillsammans är vi 15 anställda och sitter i samma lokaler.

Om Jobbet
Vi utför nybyggnationer, service och felsökning inom tungindustrin.
Allt ifrån kanalisationer, apparatskåpsbyggen, motorer, kraft till nätverk. Vi eftersträvar att vara ett komplett eltekniskt företag för våra kunder.
Det är ett väldigt omväxlande jobb och utmanande.
Resande jobb kan förekomma om man vill detta.

Om dig?
Du är utåtriktad, har en hög servicevilja. Du är en person som klarar av att både jobba ensam och i grupp. Att ha kundkontakt är inga problem för dig och du älskar att lära dig nya saker.

Du har B-körkort, gymnasieutbildning inom el är meriterande, har du motsvarande kunskaper eller andra tekniska kunskaper så utbildas du till elektriker parallellet med arbetet.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder en bra arbetsmiljö med engagerad personal som ställer upp för varandra. Vi utvecklar tillsammans företaget mot nya mål i en utmanande miljö.
I tjänsten ingår friskvård, tex gymkort, massage, bad eller dylikt, samt mobiltelefon, PC dator och förmåndsbil. Kompetensutveckling i form av utbildningar inom arbetet erbjuds kontinuerligt samt gemensamma konferenser i planering, uppföljning och utvärdering. Har du inte läst el men har motsvarande, så kommer du få gå en elutbildning på sidan av ordinarie arbete.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ElKraft automation väst AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Jonny Kraft

jonny@ekav.se0705573314