Jobbsafari är en del avschibsted logo

Elektriker

Scandinavian Internet Group AB · Stockholm · Ansök senast 31 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en driven elektriker som gillar kundkontakt? Vill du tillhöra ett sammansvetsat team i ett företag som är i expansionsfas? Trivs du i en bred roll med omväxlande arbetsuppgifter?

Då är Elextro Stockholm företaget för dig! Ansök idag!

I tjänsten som elektriker hos Elextro Stockholm kommer du att ha en bred roll där du kommer att arbeta med allt ifrån service och ROT till nyproduktion samt även installationer av smarta hem och laddboxar till elbilar. Du kommer att ha en stor variation i ditt arbete och arbeta med stora och små projekt. Du utgår i hemifrån i servicebil och har hela Stockholm som arbetsplats.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Minst 3 års erfarenhet som elektriker
  • Läst elprogrammet på gymnasiet eller motsvarande
  • Erfarenhet av ROT arbeten
  • Självgående och gillar variation i ditt arbete då du kommer arbeta med service, rot och nyproduktion
  • Innehar B-körkort.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är en social person som har lätt att ta kontakt med nya människor, då du dagligen kommer ha kontakt med kunder, beställare och samarbetspartners. Vidare att du är engagerad, ordningsam och drivs av att leverera över förstklassig service!

Vi erbjuder dig:

  • Ansvar under frihet samt korta beslutsvägar
  • Goda förmåner
  • Möjlighet till utveckling

I denna rekrytering samarbetar Elextro Stockholm med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se, alt 073 981 35 84. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget

Elextro Stockholm AB grundades 2017 av Mikael Hedlund och är idag ett väletablerat elföretag som utför service, ROT-arbeten samt nyinstallationer åt fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner. Teamet består i dagsläget av 13 elektriker och har kontor i Skogås utanför Stockholm.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Scandinavian Internet Group AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Jobway AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons