Jobbsafari är en del avschibsted logo

Elektriker

Bispgården - Vattenfall · Ragunda · Ansök senast 19 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker Vattenfall Vattenkraft elektriker vårt underhållsteam i Bispgården!

I den här tjänsten kommer du att arbeta med el-tekniskt underhåll och projekt vid vattenkraftanläggningar. Du kommer att ingå i en underhållsgrupp som utgår från Bispgården. I gruppen arbetar elektriker, mekaniker, förrådstekniker, teamledare och chef.

Vi arbetar med tillsyn, förebyggande underhåll och ombyggnadsprojekt vid Vattenfall Vattenkrafts anläggningar längs Indalsälven och Ångermanälven. Som elektriker kommer du framförallt att arbeta med elektriskt underhåll, felsökning, reparationer, montagearbeten, besiktningar, förebyggande underhåll och vissa projekt.

Exempel på ansvar/arbetsuppgifter:

  • Medverka i översyner/avställningar tillsammans med mekaniker, produktionstekniker och entreprenörer
  • Analysera och redogöra för fel eller brister, skriva meddelanden i underhållssystemet (SAP)
  • Installationer, reparationer och service
  • Aktivt delta i planering och beredning av både underhålls- och projektarbeten och ansvara för mindre projekt
  • Arbeta för att utveckla arbetsmetoder så att arbetet genomförs säkert och effektivt med korrekta riskbedömningar
  • Vi ser gärna att du framöver kan anta en roll som ledande montör.

Din bakgrund

Du har gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom el. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med el-tekniskt underhåll i vattenkraftanläggningar eller någon liknande industriell verksamhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av instrumentering och hantering av mätvärden.

Du har en bra IT-vana, goda kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort. Resor och övernattningar i tjänsten kommer att ingå.

Säkerhet på arbetsplatsen är nummer ett, du behöver vara en uppmärksam och trygg kollega som trivs med att samarbeta i team. Du tar stort ansvar för att arbetet görs effektivt under säkra förhållanden med löpande riskobservationer.

Placeringsort

Bispgården, Ragunda kommun

Kontaktpersoner

Har du frågor om arbetet, kontakta gärna rekryterande chef Petter Halvarsson, 070-392 64 83. Fackliga representanter är Anneli Jönsson Ledarna, Samuel Jernlif Unionen, Magnus Nilsson Akademikerna och Anders Karlström SEKO. Alla nås via Vattenfalls växel, 08-739 50 00.

Känns detta som ett jobb för dig?

Tillsammans arbetar vi för en fossilfri framtid. Vattenkraft står för en stor andel av Vattenfalls totala elproduktion, och det är det viktigaste förnybara energislaget såväl inom Vattenfalls produktion som i det europeiska energisystemet.

Välkommen med din ansökan via vår annons på Vattenfalls karriärsidor senast den 19 februari, 2023.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Vattenfall Vattenkraft är en del av Sveriges samhällskritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är tjänsten du söker säkerhetsklassad kommer, i enlighet med säkerhetsskyddslagen, registerkontroll och säkerhetsintervju genomföras innan anställning.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bispgården - Vattenfall

Placering

Ragunda

Kontaktperson

Vattenfall AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons