Elektriker

HABIA CABLE AKTIEBOLAG · Tierp

·

Ansök senast 21 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Habia Cable i Söderfors söker Elektriker

Vi söker dig som vill ha en omväxlande vardag med utmanade uppgifter som får både dig och företaget att växa. Du har viljan och drivet att tillsammans med dina kunniga och engagerade kollegor jobba med avancerade uppgifter och utveckla UH-avdelningen till världsklass! Vi tror på dig, din passion och proaktiva förmåga i en meningsfull miljö. Är du den vi söker?

Arbetsbeskrivning

Som elektriker på Habia vill vi att du ansvarar för det elektriska underhållet både avhjälpande och förebyggande. Du deltar i investeringsprojekt, arbetet med ständiga förbättringar i vår process och med 5S. Stort fokus ligger på uppbyggnad av FU-system för elektriskt underhåll. Inom avdelningen arbetar vi även med kalibrering där vi förnärvarande arbetar med att bygga upp och förbättra strukturen för kalibrering. Vi vill att du ska vara backup till den person som har tjänsten idag. Du kommer att ingå i underhållsteamet på sex personer.

Vem är du?

Vi vill jobba med dig som har allmän behörighet, el-teknisk utbildning på minst gymnasienivå gärna med inriktning mot automation samt gärna erfarenhet av arbete som industrielektriker. Du har kunskap om elsäkerhet och en van användare av datorer och behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Vi uppskattar om du har erfarenhet av programmering, kalibrering, arbete i Ativa, IFS eller andra underhållssystem, Du arbetar alltid med säkerhet som högsta prioritet. Vi vill att du minst har ett B-körkort.

Är du intresserad?

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till jobb@habia.com senast den 21 februari 2021.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper som kännetecknas av ditt starka engagemang, din känsla för service och förmågan att prioritera.

Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förnärvarande dagtid men beredskap och skiftgång kan förekomma. Placeringsort: Söderfors.

Om du har frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen vänligen kontakta Johan Sahlström, rekryterande chef, tel. 073-920 82 66.

Fackliga representanter:

Linda Friberg, IF Metall, linda.friberg@habia.com.Habia Cable is a custom design and production partner for specialised cable and connectivity needs all over the world. As a trusted supplier of solutions for extreme environments and demanding applications since 1941, Habia has the knowledge and experience to solve seemingly impossible problems in power supply and connectivity. Today, Habia is one of the most trusted names for tailor-made cable solutions in the telecom, offshore, industry, defence and nuclear power sectors. Together with our customers, we discover better connections for a smarter future.

Discover more at habia.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

HABIA CABLE AKTIEBOLAG

Placering

Tierp

Kontaktperson

Habia Cable AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Elektriker i din ansökan