Jobbsafari är en del avschibsted logo

Elektriker till ISS kund inom fordonsindustrin i Göteborg

Elektriker till ISS kund inom fordonsindustrin i Göteborg

ISS Facility Services AB · Göteborg · Ansök senast 30 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

ISS har inlett ett spännande samarbete med en stor kund inom fordonsindustrin med flertalet siter inom Göteborgsområdet såsom Lundby, Tuve och Arendal. Nu behöver vi fler duktiga elektriker till vårt drift- och underhållsuppdrag för denna kund. Har du en teknisk bakgrund inom el och gillar att utveckla, effektivisera och ge kunden exceptionell service? Sök då denna tjänst hos oss!

Om rollen
Vi tar ansvar för att ge dig de bästa förutsättningarna och det stöd du behöver för att lyckas hos vår kund. Du kommer vara stationerad vid en av kundens siter och bli en del av ett härligt motiverat team. I rollen som elektriker kommer du tillsammans med dina kollegor arbeta med den dagliga driften av våra tjänster. Arbetsuppgifterna innefattar allt från att planera samt utföra skötsel, reparationer, montage och installationer inom både fastigheter i kontors- och industrimiljö.

Du kommer att fatta beslut avseende samt utföra tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av kundens el-anläggning inom ramen för vårt åtagande. Arbetsuppgifterna innebär också att utföra felsökning och analysera problem inom elsystem och identifiera brister i märkning av tekniska system. Du ansvarar för att fastighetens elsystem uppfyller gällande krav på funktion och bidrar till ökad kundnöjdhet. Vi ser det som självklart att du löpande arbetar med förbättringar och viss dokumentation samt medverkar och utför olika projekt gentemot kund.

Till Tuve söker vi två elektriker till kvällsskiftet. Det är önskvärt att du har utbildning inom brand-, sprinkler- och larmhantering. Om du inte har det, så utbildar vi dig. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Till Arendal söker vi en elektriker till dagskiftet. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten

Vi erbjuder
Självklart erbjuder vi dig en trygg anställning hos ISS. Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du kommer få stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

ISS värderingar är kvalitet, ansvar, ärlighet och entreprenörskap. Dessa värderingar kommer att vara fundamentala i hur vi arbetar. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har elteknisk utbildning och några års erfarenhet av arbete som elektriker. Har du en utbildning med praktik eller motsvarande utbildning och erfarenhet som ger minst B behörighet är vi nyfiken även på dig. Det är meriterande om du har goda teoretiska och praktiska kunskaper av tekniska installationer i fastigheter och kunskap om el-dokumentation. Vi ser också att det är meriterande om du har dokumenterad utbildning eller erfarenhet inom styr och regler, ECY-certifikat och/eller Auktorisation A/AL. Vi ser gärna att du har certifikat för Heta arbeten och liftar samt B-körkort.

Vi ser även att du tar ett stort ansvar över ditt arbete och att du drivs av att utföra de olika arbetsmomenten på ett professionellt sätt med en hög kvalitet. Vidare är du noggrann och metodisk i ditt utförande. Du har också en god förståelse för den påverkan de tekniska systemen har på verksamheten samt har förmåga att analysera och förklara samband. Du kan prioritera och vågar fatta egna beslut i stressiga situationer. För att trivas i rollen ser vi att du precis som vi värdesätter service och bidrar till en positiv stämning och ett gott samarbete på arbetsplatsen.

Du har en god kommunikativ förmåga och kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift samt har grundläggande IT-kunskaper (t.ex. Microsoft Office, ärendehanteringssystem).

Din ansökan
Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Vi ser fram emot din ansökan. I din ansökan bifogar du CV, vi önskar ej personliga brev. Med anledning av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail. Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller tester, intervjuer och referenser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ISS Facility Services AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Barona Teknik & Installation AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons