Jobbsafari är en del avschibsted logo

Elektriker till Erasteel Dalarna

Erasteel Kloster AB · Hedemora · Ansök senast 30 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du ett intresse för teknik och vill utvecklas med oss i en spännande och omväxlande miljö där ingen dag är den andra lik? Samtidigt som du får möjligheten att arbeta och bo i natursköna Dalarna? Då kan det vara dig vi söker! Nu söker vi på Erasteel en teaminriktad Elektriker till verksamheten i Långshyttan. Vi välkomnar både dig som är nyutbildad men också dig med erfarenhet av liknande arbete.

Erasteel är den enda aktören i världen som är dedikerad till snabbstål med komplett kunskap inom design, produktion, finfördelning och bearbetning av gasatomiserade och pulvermetallurgiska produkter. Erasteel har mer än 900 anställda och 6 industrianläggningar, varav 3 i Sverige (Söderfors, Långshyttan, Vikmanshyttan).

Om rollen

Rollen kommer att kunna anpassas efter dig och dina erfarenheter. För dig som har mer erfarenhet kan vi erbjuda mer utmanande arbetsuppgifter, men vi har även kompetensen att utveckla dig som är mer junior inom området. Du kommer att ingå i ett team som tillsammans ansvarar för reparationer och underhåll av produktionsmaskiner och kringutrustning.

Som elektriker hos oss kommer arbetsuppgifterna bland annat innebära att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll på produktionsmaskiner. De arbetsområden som finns är industriella styrsystem, elektriska anläggningar och elkraft. Du kommer utöver ovanstående också att delta vid ombyggnader och nyanskaffning av utrustning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en elteknisk gymnasieutbildning, alternativt motsvarande kunskaper förvärvade genom annan likvärdig utbildning eller arbetslivserfarenhet. Har du tidigare erfarenhet som industrielektriker är det naturligtvis en fördel men inget krav. Du har ett brett tekniskt kunnande samt goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten. Det är meriterande om du har erfarenhet inom automationsutrustning eller inom programmerbara styrsystem. Likväl är det meriterande om du har kunskaper inom elkraft.

Det viktigaste för oss är inte hur lång erfarenhet du har, vi värdesätter snarare vem du är som person och att du har det intresse som krävs för att lära dig arbetsuppgifterna. Som person ser vi att du är social och du ser problemlösning som en utmaning. Du är driven och villig att lära samt har ett stort intresse för teknik. Vidare trivs du med att arbeta såväl i grupp som individuellt. För att trivas i rollen bör du även vara flexibel samt ha ett sinne för ordning och reda.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig möjlighet till ett stimulerande arbete i ett internationellt företag. Med utgångspunkt från våra grundläggande värderingar vill vi premiera teamwork, uppmärksamma varje medarbetare och uppmuntra att våra medarbetare delar med sig av sin kunskap till varandra.

Företaget är i en förändringsresa där det finns möjlighet att delta i olika projekt såväl inom Sverige som utanför Sverige.

Övrigt

Placeringsort: Långshyttan

Tjänsten är för närvarande dagtid men kan övergå i skiftgång.

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat.

Klicka här för att se alla våra lediga tjänster: https://jobbet.se/karriarsida/erasteel-kloster-ab/

För mer information om befattningen, vänligen kontakta:

Cecilia Löwnertz

cecilia.lownertz@eramet.com

070-35 17 385

Facklig representant

Ulf Kindlund, IF Metall

ulf.kindlund@eramet.com

0293-546 43

Varmt välkommen med din ansökan!

Krav

  • El-teknisk gymnasieutbildning alternativt motsvarande kunskaper förvärvade genom annan likvärdig utbildning eller arbetslivserfarenhet.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.
  • B-körkort.

Meriterande

  • Tidigare erfarenhet som industrielektriker.


Om arbetsgivaren - Erasteel Kloster AB

Erasteel Kloster AB är den svenska delen av Erametkoncernen som bedriver forskning & utveckling samt produktion och försäljning av gasatomiserade pulvermetallurgiska produkter och snabbstål med världen som marknad. Vi är ca 380 medarbetare i Söderfors, Långshyttan och Vikmanshyttan och omsätter ca 1,5 miljard kronor. Bolaget är kvalitets- och miljöcertifierat.

För mer information om bolaget, besök www.erasteel.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Erasteel Kloster AB

Placering

Hedemora

Kontaktperson

Ls Jobbet AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons