Jobbsafari är en del avschibsted logo

Elektriker till Balder i Göteborg

FASTIGHETS AB BALDER · Göteborg · Ansök senast 7 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du teknikintresserad och letar efter nya utmaningar som elektriker?

Då har vi kanske ett jobb för just dig!

Balder fortsätter att växa och utvecklas och vi gör nu en fortsättning på vår satsning med att bygga en intern driftorganisation. Just nu söker vi en elektriker till vårt team i Göteborg. Tillsammans kommer ni att fortsätta arbetet med att se om och utveckla våra fastigheter.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig ett riktigt roligt och varierande arbete med möjlighet att vara med och påverka utvecklingen i vårt företag som är i ständig förändring och tillväxt. Rollen som elektriker på Balder är bred, då du är med i hela processen kring ett ärende, och du utmanas genom att ansvara för både kommersiella fastigheter och bostäder. Hos oss slipper du huvudvärken med att jaga timmar och tidrapportera, i stället kan du fokusera på ditt arbete som elektriker.

Vad vi vill att du ska kunna utföra:

  • Åtgärda fel och brister utifrån ett el-revisionsprotokoll.
  • Att vid akuta el-fel kunna avhjälpa fastighetsskötare och förvaltare.
  • Att kunna med hjälp av datoriserade styr-, regler-, och övervakningssystem, alternativt konventionell utrustning stötta vår driftgrupp i driftoptimering av värme-, ventilations- och kylanläggningar i våra fastigheter.
  • Att ta fram förslag på förbättrings- och åtgärdsförslag för våra fastigheter.
  • Kontakt med såväl entreprenörer, hyresgäster som med kollegor.

För att lyckas med detta är det viktigt att du…

…har ett brinnande engagemang för teknik i allmänhet samt en vilja att ta till dig den nya tekniken. Då ditt schema kan komma att förändras om mer akuta ärenden uppkommer bör du inte bli stressad över detta utan enkelt kunna ställa om och använda din tid på rätt sätt. Du har förmågan att se och bemöta våra kunders behov – då du drivs av att skapa en bra miljö för kunden.

Vi önskar oss en elektriker som jobbat minst 2 år självständigt med servicearbeten. Det är meriterande om du har jobbat med servicearbeten av kommersiella fastigheter och om du har jobbat med värme-ventilation- och kylanläggningar. Datorvana/användning av Smartphone samt B-körkort är nödvändigt för tjänsten.

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi intervjuar löpande så ansök gärna redan idag. Sista ansökningsdag är 7 december 2020. I din ansökan ber vi dig inkludera CV.

Har du frågor om tjänsten så tveka inte att ta kontakt med Markus Lundberg via markus.lundberg@balder.se

Nästa steg är att du får ett mail med en länk med tillgång till våra rekryteringstester, som du sedan kan genomföra så fort du får möjlighet.

Hjärtligt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

FASTIGHETS AB BALDER

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Fastighets AB Balder

Dela jobbannonsen

Anmäl annons