Jobbsafari är en del avschibsted logo

Elektriker med Södra Sverige som arbetsplats.

Elektriker med Södra Sverige som arbetsplats.

RA Låshuset Helsingborg · Helsingborg · Ansök senast 19 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker dig som vill arbeta som resande elektriker på Nationell entreprenad.

Vad erbjuder vi?

På RA Gruppen erbjuder vi bra och stabila anställningsvillkor, avtalsenlig lön, traktamente mm. Ett intressant och utvecklande arbete, personlig utveckling, du får se Sverige och arbetar vanligen mån-tor vilket innebär 3-dagars helg. Självklart finns även förmåner såsom friskvårdsersättning, arbetstidsförkortning, möjlighet till tjänstebil m.fl.

Din närmsta chef Peter: Jag har varit med ett bra tag i branschen och för mig är det viktigt att varje medarbetare ska känna sig trygg och trivas.

Dina kollegor är ett gäng du kan förlita dig på, du jobbar alltid tillsammans med någon och får en nära sammanhållning ute i landet.

Tillsammans ser ni till att vår nationella verksamhet blomstrar!

Arbetsuppgifter

För denna tjänst ingår du i vårt team för Nationell-entreprenad. Rollen innefattar främst elinstallationsarbeten och till viss del el-service, huvudsakligen inom detalj- och livsmedelshandeln. Du kommer att jobba tillsammans med kompetenta kollegor och underentreprenörer vid våra projekt runt om i Sverige, främst i södra delen men vid behov i hela landet och bor normalt borta måndag till torsdag i veckorna. Som person är det viktigt att du är initiativtagande och prestigelös. Du har en positiv inställning i stort, även om det strular. Du gillar att ta ansvar, du kan följa instruktioner och är strukturerad och följer planerat arbete.

Du är utbildad elektriker, körkort är ett krav och liftkort är ett önskemål, Bostadsort i Sydsverige.

Ansökan

Vi går igenom ansökningar löpande och tillsätter tjänsterna löpande. För mer information är du välkommen att ringa Eva Adermark HR 021-4704220. Bifoga CV med din ansökan.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

RA Låshuset Helsingborg

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Ra Gruppen AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons