Jobbsafari är en del avschibsted logo

Elektriker med ECY-behörighet Jönköping

Energihem · Jönköping · Ansök senast 30 nov. (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Tror du på solel som framtida energikälla? Att värmepumpar och fönster kan spara energi och höja fastigheters värde? Lämnar du ofta ett gott intryck, är positiv och gillar utmaningar? Med vår utbildning och våra produkter är vi övertygade om att vi tillsammans kan lyckas.

Energihems offensiva tillväxtresa fortsätter uppåt och vi söker nu en service-elektriker med några års erfarenhet i branschen.

Vi söker dig som:

  • Är självgående och lösningsorienterad
  • Är ansvarstagande
  • Tycker att kvalitet och noggrannhet är viktigt
  • Trivs bra i att arbeta självständigt där du själv planerar dina dagar som består av bland annat kundkontakt, kundbesök, installation, administration och logistikplanering.


Vi söker dig som är utbildad elektriker med ECY certifiering samt några års erfarenhet av yrket. Arbete inom service med kundkontakt och arbete med solcellsinstallationer är meriterat. B-körkort är ett krav.Du kommer att ingå i ett team med solelsmontörer och ha övergripande ansvar för elinstallationerna. Tillsammans ansvarar ni för kommunikation och utförandet av solelsinstallationer hos privatpersoner. Du kommer att arbeta mestadels självständigt hos våra kunder. Eftersom vi har kunder i hela Sverige, ser vi att du motiveras av och tycker det är roligt att få resa några dagar per vecka. Det är vidare meriterande men inget krav om du tidigare har jobbat med solelsinstallation.

För att du ska komma in i jobbet på ett så bra sätt som möjligt utbildar vi självklart dig i hur våra montage ska utföras och kvalitetssäkras.

Ansök redan idag

Eftersom vi söker drivna och handlingskraftiga personer, så gillar vi direktkontakt. Ring Rekryterare Tommy på telefon 018-7001740 om du har frågor om tjänsten. Om inte, skickar du in din ansökan redan idag, då vi rekryterar löpande. Du ansöker genom länken till vår karriärsida.

Om arbetsgivaren

Energihem är ett snabbväxande företag på frammarsch. Vi har lång erfarenhet från två affärsområden – försäljning och montage. På kort tid har vi tagit stora marknadsandelar inom både solelsinstallationer och fönsterbyten med vårt unika koncept; ”Snabba säkra montage, till fast pris och med färdiga lösningar”. Att vi är märkes- och produktoberoende ger oss de bästa förutsättningarna att opartiskt rekommendera den absolut bästa lösningen för kunden.

Vår framgångsrika affärsmodell bygger på att vi har ett brett sortiment av kvalitetsprodukter som både sparar och ger energi. Vi erbjuder produkter som ligger i tiden och är efterfrågade. Investeringar som betalar igen sig själva och ger mängder av komfortfördelar. Det handlar framförallt om fönster- och dörrbyten, solelsinstallationer, luftvärmepumpar, garageportar och takbyten. Vi skräddarsyr måttanpassade lösningar efter den unika kundens behov och deras fastighets specifika förutsättningar. Vi lämnar inget åt slumpen!

Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden för energisparande åtgärder har vi goda recensioner som en ledande aktörer i landet. Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare.

Vi utbildar och coachar våra anställda till att inte bara bli en bra säljare, montör, ekonom, administratör, ekonom eller kommunikatör, utan att också att bli en vinnare! Är du en vinnare?

Välkommen till Energihem du också!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Energihem

Placering

Jönköping

Kontaktperson

Energihem i Sverige AB