Jobbsafari är en del avschibsted logo

Elektriker med AL-behörighet

Energihem · · Ansök senast 31 okt. (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Tror du på solel som framtida energikälla? Att värmepumpar och fönster kan spara energi och höja fastigheters värde? Lämnar du ofta ett gott intryck, är positiv och gillar utmaningar? Med vår utbildning och våra produkter är vi övertygade om att vi tillsammans kan lyckas.

Energihems offensiva tillväxtresa fortsätter uppåt och vi söker nu en AL- behörig elektriker med några års erfarenhet i branschen.


Vi söker dig som:

har AL- behörighet (auktorisation lågspänning) och har erfarenhet av att göra för- och färdiganmälningar.


Arbetsuppgifter: Föranmälning till nätägare innan el installation påbörjas samt färdig anmälning när solcellsanläggningen är klar. Se över förutsättningar gällande dimensionering och avsäkring. Kontroll av slutförda elinstallationer. Bevakning av solcellsanläggningar i början och i slutfas, telefon support kommer vara en del av arbetet. Jobbet kommer delvis vara administrativt men även innefatta kundkontakt och samarbete med elektriker och arbetsledare.

Arbete inom service med kundkontakt och arbete med solcellsinstallationer är meriterande.

B-körkort är ett krav.


Ansök redan idag, via länken på denna sida. Vi hanterar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut.

Eftersom vi söker drivna och handlingskraftiga personer, så gillar vi direktkontakt. Ring Rekryterare Tommy på telefon 018-7001740

Om arbetsgivaren

Energihem är ett snabbväxande företag på frammarsch. Vi har lång erfarenhet från två affärsområden – försäljning och montage. På kort tid har vi tagit stora marknadsandelar inom både solelsinstallationer och fönsterbyten med vårt unika koncept; ”Snabba säkra montage, till fast pris och med färdiga lösningar”. Att vi är märkes- och produktoberoende ger oss de bästa förutsättningarna att opartiskt rekommendera den absolut bästa lösningen för kunden.

Vår framgångsrika affärsmodell bygger på att vi har ett brett sortiment av kvalitetsprodukter som både sparar och ger energi. Vi erbjuder produkter som ligger i tiden och är efterfrågade. Investeringar som betalar igen sig själva och ger mängder av komfortfördelar. Det handlar framförallt om fönster- och dörrbyten, solelsinstallationer, luftvärmepumpar, garageportar och takbyten. Vi skräddarsyr måttanpassade lösningar efter den unika kundens behov och deras fastighets specifika förutsättningar. Vi lämnar inget åt slumpen!

Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden för energisparande åtgärder har vi goda recensioner som en ledande aktörer i landet. Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare.

Vi utbildar och coachar våra anställda till att inte bara bli en bra säljare, montör, ekonom, administratör, ekonom eller kommunikatör, utan att också att bli en vinnare! Är du en vinnare?

Välkommen till Energihem du också!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Energihem

Kontaktperson

Energihem i Sverige AB