Jobbsafari är en del avschibsted logo

Elektriker högspänning norra Stockholm

Elektriker högspänning norra Stockholm

2Complete Group · Stockholm · Ansök senast 6 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Spännande uppdrag vid ett av de största akutsjukhusen i Sverige. Vi söker nu en Elektriker högspänning med uppdrag att nå gemensamt uppsatta mål tillsammans med kunden och säkerställa service i världsklass. Drivs du av avancerad teknik och att arbeta i en skarp, komplex driftmiljö med ett samhällsviktigt uppdrag? Sök då denna tjänst hos oss!

Vad erbjuder vi?

Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du får stort utbyte av, då vår kund värnar om att hjälpa och utveckla varandra. Vår kunds storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Fokuset ligger i att ta hand om och utveckla medarbetarna och det erbjuds bland annat utbildningar och talangprogram - allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet. Vidare erbjuds:
  • Kollektivavtal
  • Konkurrenskraftig lön med förmåner
  • Intern utbildning/talangprogram
  • Inkluderande företagskultur
Vem söker vi?

För att lyckas i rollen som Elektriker högspänning ser vi att du har:
  • Relevant utbildning för rollen
  • Auktorisation högspänning alternativt jobbat på delegering
  • Kunskap om felsökning och förståelse för system med primär och sekundär kraft
  • Godkänd ESA och goda kunskaper i andra relevanta lagar och regelverk
Det är meriterande om du har KNX-kompetens och kunskaper om el i medicinska utrymmen.
Vi lägger stor vikt vid din person och ser gärna att du själv skulle beskriva dig som en lagspelare som också trivs med att fatta beslut självständigt. Du är kommunikativ och lösningsorienterad i ditt sätt. Det är en förutsättning att du är teknisk och har goda IT-kunskaper, framför allt i Office-paketet, fastighetssystem, uppföljningssystem och dylikt. Tjänsten ställer även krav på att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Vad innebär rollen?

I rollen som Elektriker högspänning kommer du i första hand att arbete med tillsyn, skötsel och underhåll på el-anläggningar. Du kommer också att vara behjälplig vid driftstörningar och göra egna analyser och bedömningar i det dagliga arbetet.
Du har din bas på kundens site vid Danderyds sjukhus. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med en inledande provanställning på sex månader.

Låter det här intressant så ser vi fram emot din ansökan inom kort.

2Complete

Trygghet och förtroende är målen i 2Completes rekryteringsprocess. Detta uppnås genom ett nära och personligt samarbete med de kunder som valt oss som sin rekryteringspartner. Vår passion för att få ut människor i arbete och att få in rätt person i rätt sammanhang i arbetslivet, driver oss framåt.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är Gasellen vinnare 2022, utmärkelsen som tilldelas Sveriges snabbast växande företag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

2Complete Group

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Jerry Stribrant

jerry.stribrant@2complete.se070 845 99 04

Dela jobbannonsen

Anmäl annons